2777
2789
عنوان

چشم و هم چشمی جاری بامن در این حد....

| مشاهده متن کامل بحث + 3819 بازدید | 89 پست

شما ک بچه ندارید بخواد باهاتون چشم و هم چشمی داشته باشه.

عجب برادرشوهر بیشعوری داری، مگه زنش مریم مقدسه ک خود بخود حامله شده باشه، کیف و حالشو میکنه ازینور تهدیدم میکنه. خود برادرشوهرتم باید مراقب باشه دیگه، هنو بعد دوتا بچه نمیدونه چجوری باید جلوگیری کنه؟؟

کنار تو درگیر آرامشم . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بیچاره خودت درد میکشی مگه بچه کفشه با چشم و هم چشمی میاری خدا رو شکر ما چهارتا جاری هستیم خیلی باهم خوبیم دیرو تولد دختر جاری بود با خواهرشوهرا کلی رقصیدیم بریز بپاش کردیم آخر سر همه رو تمیز کردیم شستیم خداحافظی کردیم

شما ک بچه ندارید بخواد باهاتون چشم و هم چشمی داشته باشه. عجب برادرشوهر بیشعوری داری، مگه زنش مریم م ...

خب برادر شوهرم بی شعور نیس بدبخت خودش این مدت جلوگیری میکرد ولی این برای جلوگیری هربار یه بهونه میاره. کلا رو اعصابه شوهرشه.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
شما ک بچه ندارید بخواد باهاتون چشم و هم چشمی داشته باشه. عجب برادرشوهر بیشعوری داری، مگه زنش مریم م ...

شوهر منم نمیتونه جلوگیری کنه با کاندومن هم سریع حساسیت میکنه پس من باید مواظب باشم

بهشون محبت کنین دوسشون داشته باشین من هرشب به مادرشوهرم پیام عاشقانه میدم به پدرشوهرمم همینطور هرجاهم میرم مسافرت نصف ساکم برای فامیل شوهرمه این حرفاچیه اخه به هرکی محبت کنی بهت برمیگرده منو انقد ازحاریای دیگم بیشترمیخان ک نگو با جاریامم خوبم اونا باهام بدنا ولی من باهاشون خوبم به همشونم احترام میزارم 

توهم زدی شما چ ربطی داره طرف دوبارحامله شده اینم حتما ناخاسته بوده اگرم خاستن ربطی ب شماهانداشته

توهم نزدم عزیزم. مطمئنم. ناخواسته هم نبوده. من هرچی میخرم این میره همونو میخره.باور کن حتی یه کیف خریدم رفت همون رنگی فرداش برای خودش خرید. آخه یه آدم کم سواد و حسوده.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍