2777
2789
عنوان

دختره ی گدا

343 بازدید | 33 پست

یکی از بچه ای کلاسمون بود. من و اون راهمون یکی بود بعد گفت بیا باهم بریم از مشکلات زندگیش گفت منم گشنم شد گفتم یه شکلاتی درارم بخورم تنها شکلاتی هم که داشتم اسنیکرز بود بعد داشتم میخوردم اینجوری میکنه ها باشه فهمیدیم پولداری خودش گداعه تو تولد یکی از دوستام داشتیم در مورد یه کفش ۶ یا ۷ تومنی حرف میزدیم همش میتخید میگف باشه فهمیدیم پولدارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر بود تعارف میکردی یا نصف میکردی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خوب؟ 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خدا شفات نده بخندیم

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

خب شما شعور ندارین جلو کسی که میدونین توان مالیش کمه در مورد کفش شیش هف تومنی حرف میزنین یا شکلات میگیرن باز میکنین تعارف کردن بلد نیستین، اون بنده خدایی هم عصبی میشه من بهش حق میدم.