2777
2789
عنوان

پدرم در جمع منو مسخره میکنه

1898 بازدید | 48 پست

سلام ببخشید یه سوال داشتم پدر من تو جمع از من انتقاد میکنه تو جمع باهام شوخی میکنه بارها بهش تذکر دادم گوش نمیکنه بار اول که به مادرم گفتم گفت عیب نداره پدرته بار دوم خود مادرم بهش تذکر از این به بعد تو جمع ازم انتقاد کرد چی جوابشو بدم؟ بارها تو همون جمع وقتی انتقاد کرد باهاش دعوا میکردم    من آدم انتقاد پذیری هستم اما درست نیست تو جمع از کسی انتقاد کنی یا تحقیرش کنی میدونید پدر من تا خانواده خودشو میبینه از خود بی خود میشه و این رفتار هارو میکنه  راه حل چیه؟

مامان من مثه بابای شماست منو خورد میکنه خیلی بدم میاد اصلا دلم نمیخواد هیچوقت نزدیکش باشم

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا جوگیره😂😂😂

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

دقیقاااااااا پدر منم همینه همیشه ام سکوت میکردم و گریه اما چندبار جوابش و دادم و رفتم تو اتاق در و بستم 

خودش فهمید هعی سعی میکرد شوخی کنه از دلم در بیاره

ولی در کل کسایی که اینجورین تغییر نمیکنن

من پدرم تولدم و تبریک نگفت بهم 

الان نزدیک سه ماهه باهاش حرف نمیزنم حتی نمیبینمش 

مامان من وسط جمع گیر میده بهم 

مثلا فک کن دارم حرف میزنم توی مباحث شرکت میکنم هعی میگه هییییییییس اروم تر 

هییییییس اروم تر

۱۰۰ بار میپره وسط حرفمو اینو میگه

انقققققد بدم میاد 

بلندم حرف نمیزنم بخدا

وای مامان‌من اگه بخواد کسی رو ضایع کنه یا انتقاد کنه یا شوخی دیوار از من کوتاه تر پیدا نمیکنه ولی برا خواهر برادرم خوب بلده ببرتشون بالا و در مورد مردمم که حاضره منو جلوشون قربونی کنه انقدر که مردم داره 🤣🤣🤣🤣🤣

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

تا جایی که میتونی جواب دندون شکن بده، درسته باباته و احترامش واجب ولی شخصیت ادم خیلی مهمتره پس فردا بقیه همون حرفا رو بهت بزنن بابات نمیگه تقصیر من بود

تو همان صبح عزیزی و دلیل نفسی... که اگر بازنیایی به تنم جانی نیست!
دقیقاااااااا پدر منم همینه همیشه ام سکوت میکردم و گریه اما چندبار جوابش و دادم و رفتم تو اتاق در و ب ...

چه قدر بد

به خاطر تبربک تولد؟؟؟

مواطب باش خدای نکرده حسرت این روزا رو نخوری

من شیعم،حیدر آقامه