2777
2789

به نظر من این ترفند داماده 

کفش ۳.۵ و کت شلوار ۱۲ تومنی هم کم نیست

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

باز خدا رو شکر داماد دهن بین نیست و خودش تصمیم می گیره.  این خیلی خوبه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی این همه آدم راه می افتین دنبال عروس و دوماد این ناراحتی ها هم پیش میاد بخدا عروس و دوماد خیلی ر ...

تقصیر ما نیست تقصیر اوناست ما دوست داشتیم تنها برن حتی من سالها پیش عقد و عروسی کردم کل خرید هارو تنهایی رفتیم حتی واسه ارمایش تنهایی رفتیم حتی ابجی داماد و خواهرزادش هم اومده بودن ولی رفتار اونا خیلی خوب بود 

مامانش گفت که من میام ما هم مجبور شدیم یکیمون بره 

دقیقا نمیدونم چرا هیآت راه میفتیم میریم خرید 

ناراحتی هم معلومه به وجود میاد 

رفتار مادر جالب نبوده ولی چون خود پسر خوبه هیچی نگین تا احترام ها حفط بشه و کدورت به وجود نیاد 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
ادامه رم خوندی ؟توهین نبود اینا؟

اینا زرنگ بازیای عادی یه عده هست توی مراسم عقد و عروسی

به نظرم به جای حرص خوردن اولا خوشحال باشید که داماد خودش آدم درستیه و خیلی جاها زیربار حرف بیخود مادرش نمیره ،. دوما الان دختر عموت باید نگران و ناراحت باشه که میخواد با همچین مادرشوهری یه عمر کنار بیاد نه شما که یه صبح تا عصر فقط تحملش کردین 

دفعه های بعد هم به جای حرص خوردن الکی ، با شوخی و خنده جوابش رو بدین که وای خانوم فلانی شما که ماشاالله گرون پسندی ، کفش فلان قیمت و کت بهمان قیمت میپسندی ، بعیده ازتون این کارا 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
یعنی شما میگی ترفندش هس حرف مادرش رو زمین بندازه

بگن داماد خوبه کفش ۳.۵ برداشته قانعه

کت ۱۲ تومنی برداشته 

بگن دامادمون خوبه

اووو انقدر مردم ترفند دارن شخصیت حالیشون نیست

وگرنه چرا واسه رستوران و ابمیوه حرف مامانشو زمین نزد

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

دقیقا نمیدونم چرا هیآت راه میفتیم میریم خرید ناراحتی هم معلومه به وجود میاد رفتار مادر جالب نبوده ول ...

ن بابا دلم پر بود قصد دردودل داشتم چیکار داریم چیزی بگیم خون به پا میشه خاطره خوبشون تبدیل به خاطره تلخ میشه

ن بابا دلم پر بود قصد دردودل داشتم چیکار داریم چیزی بگیم خون به پا میشه خاطره خوبشون تبدیل به خاطره ...

افرین دختر عاقل 

این روزا هم تموم میشه 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤