2777
2789
عنوان

میشه بگید چرا نخوابیدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 114 پست
چون سنگ دیده نمیشه نمیزارن عمل کنن . دردم با پتدین فقط اروم میشه . 

😔😔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ممنونم از دلداریتون.

عروس خانوما برید بخوابید من یه شب قبل عروسی بیدار بودم تا صبح از استرس .توی اتلیه همش غر میزدم خوابم میومد.برید که فردا سرحال باشید و لذت ببرید از بهترین روزتون

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
واییییی منم دارم خفه میشممممم    

سخت نگیرررررر انشاءالله همه چیز به خیر خوشی میگذره😍😍😍

نمیدونم چرا نه برای عقدم ن عروسیم اصلا استرس نداشتم😐

درحالیکه شوهرمم غریبه بود و ازدواج سنتی بودا😕

من برای ی امتحان الکی میمردم و زنده میشدم ولی برای این چیزای مهم نه😐😕😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
بچه ها ممنونم از دلداریتون. عروس خانوما برید بخوابید من یه شب قبل عروسی بیدار بودم تا صبح از استرس ...

وایییی من با اونکهههه تختتتت خوابیده بودم باز ظهرش داشتم میمردم برای خوااااب😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
سنگ صفرارو چجوری تحمل میکنی دردشو؟؟؟؟؟ من اورژانسی عمل شدم پارسال  تو بیمارستان فقط صدای جیغ ...

هنوز شروع نشده . ولی حالم بده . بدترین درده دنیاست.من یه بار بیهوش شدم پتدین نمیزدن بهم.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سخت نگیرررررر انشاءالله همه چیز به خیر خوشی میگذره😍😍😍 نمیدونم چرا نه برای عقدم ن عروسیم اصلا است ...

منم ازدواجم سنتیه

ولی یه آشناییتی داشتیم 

من همیشه خیلی استرسیم خیلییییی

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
منم ازدواجم سنتیه ولی یه آشناییتی داشتیم  من همیشه خیلی استرسیم خیلییییی

ولی امشبو سعی کن استراحت کنی تا پوستت عالی باشه و فردا پیرزن غرغرو نشی😂😂😂

چون عکسای آتلیه و فضای سبز و اینا خیلی خسته کنندس...

باید انرژی داشته باشی گلی😍

هنوز شروع نشده . ولی حالم بده . بدترین درده دنیاست.من یه بار بیهوش شدم پتدین نمیزدن بهم.

خیلییییییی بده خیلییییییی

من بهم متادون زدن تا اروم بشم

2 روز درددددد کشیدم فقط

با لاپاراسکوپی عمل کردم وگرنه اگر میخواستم باز عمل کنم همون 3 ساعت بعد دردم عمل میکردن

ولی خورد به روز جمعه بیمارستان دستگاهشو روشن نمیکرد تو روز تعطیل  

ولی امشبو سعی کن استراحت کنی تا پوستت عالی باشه و فردا پیرزن غرغرو نشی😂😂😂 چون عکسای آتلیه و فضای ...

عکاسی که دیونههه کنندس

برای عکسای فرمالیتم رفتیم دلم میخواست کل گروهشونو به قتل برسونم