2777
2789
عنوان

میشه بگید چرا نخوابیدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 114 پست
مبارکه عزیزم سعی کن کمی بخوابی پوستت سرحال باشه واسه فردا😍

ممنونمممم عزیزم 

والا 8:30-9 خوابیدم تازه بیدار شدم

دیشبم از 1 خوابیددم تا امروز 2 ظهر  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم خیلی دردناک ..چرا جراحی نمیکنی؟

خیلی درد وحشتناکیه حس میکنی الان دیگه میمیری واقعا . 

اگه شدید بشه میرم بیمارستان پتدین بهم میزنن . 

هزار جور دکتر رفتم سنگ دیده نمیشه که عمل کنن منو

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

خونه مامانم هستم،خواهر زاده ها و دخترم دارن دیوونم میکنن😐بقیه هم خوابن من با اینا سر و‌ کله میزنم😂😂

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
زندگیمو و شوهرم رو دوس دارم .از اینده میترسم😭

خدا کمکت کنه عزیزم ان شاء الله ب زودی باردار میشی

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
هرشب تا۳ گریه میکنم.درحسرت بچه به سر میبرم

وای عزیزم چرا خودتو اذیت میکنی یه مدت بی خیال شو. انشاالله خدا حاجتتو روا میکنه 

مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺
ممنون عزیزممم من ساعت 9 خوابیدم الان پاشدم خوابم نمیبرهههههه

خسته نباشی😂

وای حالا یه چیز جالب من شب قبل عروسی هیچچچچچچچ استرسی نداشتم رااااااااحت هم خوابیدم....فرداشم سعی کردم بهم خیلییی خوش بگذره و همینطورم شد😍

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
فک کردم درد زایمان     اخی عزیزم مسکن بخور

نه با مسکن خوب نمیشه اصلا .اگه شدید بشه باید برم بیمارستان

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ممنونمممم عزیزم  والا 8:30-9 خوابیدم تازه بیدار شدم دیشبم از 1 خوابیددم تا امروز 2 ظهر   ...

خدا قوت😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
خیلی درد وحشتناکیه حس میکنی الان دیگه میمیری واقعا .  اگه شدید بشه میرم بیمارستان پتدین بهم می ...

حتما پیگیری کن خواهرشوهرمم عمل کرد ۴ماه پیش

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
خسته نباشی😂 وای حالا یه چیز جالب من شب قبل عروسی هیچچچچچچچ استرسی نداشتم رااااااااحت هم خوابیدم... ...

واییییی منم دارم خفه میشممممم  

خدا بد نده عزیزم میخوای عمل کنی؟

چون سنگ دیده نمیشه نمیزارن عمل کنن . دردم با پتدین فقط اروم میشه . 

خیلی درد وحشتناکیه حس میکنی الان دیگه میمیری واقعا .  اگه شدید بشه میرم بیمارستان پتدین بهم می ...

انشالله شفا پیدا کنی عزیزدلم خیلی ناراحت شدم😞

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
نه با مسکن خوب نمیشه اصلا .اگه شدید بشه باید برم بیمارستان

سنگ صفرارو چجوری تحمل میکنی دردشو؟؟؟؟؟

من اورژانسی عمل شدم پارسال 

تو بیمارستان فقط صدای جیغ من بود از درد