2777
2789
عنوان

میشه بگید چرا نخوابیدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 114 پست

شوهرم اومد شام شو برد رفت کارگاه پیش پسرعمم شب اونجامیمونه دلم میخواست پیشم بود دخترم الان تازه ازپارک بامامانم بابام اومد روموتورخوابیده بود از ساعت 7رفته بود خونه مامانم تازه اومده خانم

همسر نازنینم رفت اما من باید قوی باشم بخاطر دخترام ممنون میشم براش صلوات بفرستید

کلی کار ریخته سرم باید بشینم پاشون انجامشون بدم اما این نی نی سایت نمیزار 

هی میگم الان ، ۵ دقیقه دیگه ، بعدا 😒

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکاسی که دیونههه کنندس برای عکسای فرمالیتم رفتیم دلم میخواست کل گروهشونو به قتل برسونم     ...

آره پدرم درومد😑بعدش خسته و کوفته بودم اصن😂😂😂

شوهرمم دوتا انرژی زا و کیک و آبمیوه خرید زدیم‌تو رگ دوباره شار‌ژ شدیم😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

من قبل از طلاقم

از بس شوهرم‌ روی روانم‌‌ و اعصابم‌ راه رفته‌ بود در کل شبانه روز ۲/۳ ساعت میخوابیدم

الانم‌ ک جدا شدم همینطور

با این تفاوت که الان اعصابم‌ ارومه و استرس ندارم

فقط عادت کرده دیگه بدنم

چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
آره پدرم درومد😑بعدش خسته و کوفته بودم اصن😂😂😂 شوهرمم دوتا انرژی زا و کیک و آبمیوه خرید زدیم‌تو ر ...

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
خیلییییییی بده خیلییییییی من بهم متادون زدن تا اروم بشم 2 روز درددددد کشیدم فقط با لاپاراسکوپی عم ...

وای .میفهمم چی میگی .  باز خوبه عمل شدی

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
وای .میفهمم چی میگی .  باز خوبه عمل شدی

اره به خدا داشتم میممردمممممم

بائرت نمیشه متادون زدن باز اروم نشدم 

بیمارستا بهم ترامادول زد بازم  ساعت درد کشیدم تا اروم شدم

خیلیییییی سخت بود 

بعذشم 9 روز بستری بودم بیمارستان

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
اره به خدا داشتم میممردمممممم بائرت نمیشه متادون زدن باز اروم نشدم  بیمارستا بهم ترامادول زد ...

خوشبحالت من نمیتونم عمل کنم 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️