2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیایی (پاکسازی پوست )

40308 بازدید | 47 پست

سلام 

پوست صورتم خیلی بد شده رنگش به قهوه ای رفته 

گاهی هم که جی

ش میزنه  جاش نمیره قهوه ای میشه 

الان رفتم ارایشگاه سر گوچمون گفت باید پاکسازی بشه 

اصلا نمیدونم چیه پاکسازی 

گفت جلسه ای 20 تومن 45 دقیقه هم طول می کشه 

بعد گفت یه کرم ابزسان هم بعدا اخرش بهت میدیم 

حالا می خوام بدونم پاکسازی اصلا چیه 

کسی انجام داده ؟

غیر از این پاکسازی راهی دیگه هم هست که خوب بشه و و روشن بشه 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

پاکسازی آرایشگاه کار،خاصی انجام نمیده فقط بخور و ماساژ و ایناست یکم پوستو حال میاره ولی کار خاصی انجام نمیده واسه مورد شما فک کنم بهتره با یه دکتر پوست مشورت کنین ولی قیمتشو مناسب گفتن میتونین یه بار امتحان کنین....

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلد نیستم  مراحلشو بگو انجام بدم

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

از شما ممنون که او مدید نظر دادید ..... 

پاکسازی مگه جلسه ایه؟ من قبلا میرفتم همون یه بار بود ده دقیقه پوستم ماساژ میداد بعدش بخور میداد بعد دو نوع ماسک میزد....

دیگه نمیرم خودم هر وقت حال داشته باشم بخور میدم تو حموم هم سفیداب میکشم بعد هم ماسک نشاسته و ماست میزنم که باعث روشن شدن پوست میشه

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

کرم های لایه بردار  چطوره اونا خوبن

اره گفت سه چهار جلسه نیاز بیایی 

خب میخوان پول بگیرن حتما

کرم های لایه بردار  چطوره اونا خوبن

عزیزم اوناهم خوبن ولی بسته به شرایط پوستتون باید میزلن مصرفش و نوعش تعیین بشه اولویت با پزشکه ولی اگه نمیخواین دکتر برین تشریف ببرین یه داروخونه بزرگ معمولا کارشناس پوست دارن که یه مدل مناسب بهتون معرفی کنه...

شستشوی پوست با آب برنجم خوبه اونم تو این فاصله امتحان کنین...

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

اگه کسی بعدا اومد خوند راهکاری بلد بود بهم بگه 

یا کرم لایه بردار و .... از این چیزا

این نشاسته و ماست امتحان می کنم حتما

عزیزم اگه پاکسازی کردی یا از لایه بردار استفاده کردی نری توی آفتاب پوستت لک میاره اگر هم رفتی حتما از ضد آفتاب استفاده کن 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.

از همتون ممنونم  میرم می پرسم باز

1. بخور آب و مقداری بابونه 15 دقیقه 

2.ماسک اسکراب : یک قاشق نمک دریا  +یک قاشق ابلیمو حالت خمیر روی پوستت ماساژ بده 

3.ماسک نرم کننده :یک قاشق ماست  +یک قاشق نشاسته 

20 دقیق زمان بده بعد با آب سرد بشور 

آخر کارم صورتت و کرم مرطوب کننده بزن 

تو اون روزم ترجیحا ارایش نکن 

باشه ممنون گفتی نمیدونستم  

صابون خرچنگ لایه بردار خوبیه صابون زردچوبه هم خوبه

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.