2777
2789
عنوان

یه پسر جوون کنار جاده ببینید قهوه اینا میفروشه میخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 42 پست

خیانت کنه؟ 

کسی که بخواد خیانت کنه و بزاره بره و... رو همون بهتر که برسه 

ترس برای چی ؟؟ 😐

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم نگرانی مشتری نداشته باشه😐

اینجوری بخوای نگران باشی باید کور و لال باشه طرف که تو نگران نباشید دیگه

وگرنه تو جامعه تو هر شغلی این ارتباط ها هست حالا بعصی شغلا کمتر بعضیا بیشتر

اره عاشقش میشم  ..

دخترجون کی جرات میکنه ازدستفروش لب جاده قهوه بخره  که شماازخیانتش میترسی ؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین یکی میبینی مثلا کازش وسط هزارتا خانم و دختره ولی پاکه

یکی هم مثلا کارمند حتی ی خانمم دورش نیس ولی خیانت میکنه

قرار نیس بگیم چون فلان جا دختر زیاده پس طرف خیانت میکنه ،بحث ذات بحث شخصیت بحث خود ادمه ک چطور زندگی کنه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠