2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیایی (پاکسازی پوست )

| مشاهده متن کامل بحث + 40308 بازدید | 47 پست

با پوستی سالم و شاداب به استقبال بهار بریم...... تو این طرح  ما یک پکیج سه جلسه ای گذاشتیم.

پوستتون تو  اسفند حسابی رسیدگی میشه و پاکسازی و ابرسانی میشه.. تمیز سالم و شاداب  به تعطبلات عید میرید.... معمولا تو تعطیلات رسیدگی به پوست کمتر میشه و مواد ارایشی هم بیشتر استفاده میشه واسه همین ما یک یا دو جلسه پکیج رو تو فرودین گذاشتیم که  دوباره پوست یه پاکسازی و ابرسانی حسابی بشه.... حالا  پیشنهاد ویژه ما چیه؟  شما فقط هزینه دوجلسه رو پرداخت میکنید و جلسه سوم براتون رایگان میشه.

تعداد افراد پذیرش شده در این طرح محدوده پس زودتر وقتتونو فیکس کنید.

09195959940

021 22353001 سعادت آباد میدان کاج

هزینه سه جلسه باهم فقط 250هزارتومان

یک فرصت فوق العاده ست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش های خونگی همشون موقتی و یا عارضه میاره

من تمام این روش ها رو امتحان کردم

دیگ واقعا خسته شده بودم به خصوص اینکه صورتم داشت تیره میشد

رفتم پیش دکتر طناز فخیم روش میکرونیدلینگ برام انجام داد

هم جوانسازی کرد و هم روشن 

صورت سفت شد و انگار چند سال جوانتر شدم

واقعا عاشق دستگاهش شدم

اللبته باید دکترش تو کارش حرفه ای باشه 

چون انجور که متوجه شدم خیلیا دکترشون حرفه ای نیستند ولی خذایی این دکتر کارش حرف نداشت و هزینه اشم خوب بود 

متشکرم  ادرسدکتر کجاست  ناریناس

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

سلام  من انجام ندادم

شنیدم باید پشت سر هم انجام بشه چندین بار

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

سلام بچه ها اگ دنبال یک برند عالی و ارگانیک و بدون عوارض هستید واسه محصکلات مراقبتی از جمله ضد افتاب دورچشم آبرسان ضدلک انواع ماسک و مکمل ها و ویتامین های  بدکن عوارض برند فوراورلیوینگ آمریکا عالیه مشاوره و سفارش 09010183025 لازم به ذکر بگم محصولات آرایشی نداره این برند فقط محصولات مراقبتی و درمانی با تاییده از ۱۸۰ کشور

بهترین روش پاکسازی پوست برای هر فردی فرق میکنه ولی برای پوست صورت من میکرونیدلینگ بود

من تمام روش های خونگی رو امتحان کرده بودم و جواب نمیگرفتم و اصلا برام فایده نداشت و فقط موقتی بود

اما سه جلسه به حد فواصل یک ماه رفتم پیش دکتر خاک سفیدی و میکرونیدلینگ انجام دادم و صورتم عالی شده

بخواید میتونم شماره تماسشون رو بدم هرکی خواست زنگ بزنه

۲۶۶۵۳۷۵۹
۰۹۹۰۴۲۰۴۶۸۲

بهترین روش پاکسازی پوست برای هر فردی فرق میکنه ولی برای پوست صورت من میکرونیدلینگ بود من تمام روش ه ...

متشکرم 

ممنون اصفهان نیستم