2777
2789
عنوان

سلام خانما بنظرتون من باردارم!؟

154 بازدید | 17 پست

من ۳روز بعدقاعدگیم رابطه داشتم و ی هفته پیش ...۹همین ماه بایدپریود شم اما هیچ علایمی ندارم بنطرتون میشه الان آز خون داد یا بی بی چگ!؟

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من تی پی اوم ۱۸۰۰ بود باید بمحض بارداری برم پیش دکترم و قرص پردنی بهم بده 

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

بنطرتون بد نیس الان باردار شدم !؟دکترم گفت جلوگبریتو قطع کن تیرویید داشتم خوب شد فقط تی پی او موند

الان زود نیست؟نه شهریور موعدته؟

اره ۹ شهریور الان ۱ شهریوریم من ۱هفته قبل قاعدگیم سینه هام از بغل درد میکردن اما الان ن 

حالا امتخان بکن ولی فکرنکنم الان جواب بده زوده یکم

خیلی از تی پی او میترسم ...احتمال سقط میاره باید زودمتوجه بارداریم بشم 😔😔😔😭

به نظرم زیاد بهش فکر نکن،کلا بیش از اندازه استرس داشتن و فکر کردن به بارداری مانع میشه ازش،سعی کن حداقل دو روز مونده به پریودت بری دنبال بی بی چک نه از الان.ولی سعی کن خیلی هم کارای سنگین نکنی

بی بی چک بده ضرر که نداره منم میگفتم نو د و نه درصد باردار نیستم اما الان متوجه شدم هستم

چند روز بعد بی بی چک دادین!؟

به نظرم زیاد بهش فکر نکن،کلا بیش از اندازه استرس داشتن و فکر کردن به بارداری مانع میشه ازش،سعی کن حد ...

مرسی عزیزم چقد کامل ...خیلی کمر درد دارم اصلا نمیتونم کار سنگین انجام بدم

بی بی چک بده ضرر که نداره منم میگفتم نو د و نه درصد باردار نیستم اما الان متوجه شدم هستم

چطورمگه؟؟ مگه تو قاعدگی نزدیکی کردین ک فکرمیکردی باردار نیستی؟

جوابمو بده خیلی برام مهمه  😞

چطورمگه؟؟ مگه تو قاعدگی نزدیکی کردین ک فکرمیکردی باردار نیستی؟ جوابمو بده خیلی برام مهمه  😞

اخه بعضیا ک تو ماه اول افدام ک باردار نمیشن زود