arshami مدیر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 عنوان سلام خانما بنظرتون من باردارم!؟ | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 17 پست من ۳روز بعدقاعدگیم رابطه داشتم و ی هفته پیش ...۹همین ماه بایدپریود شم اما هیچ علایمی ندارم بنطرتون میشه الان آز خون داد یا بی بی چگ!؟ میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم 1397/06/01 | 16:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdieh784 عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 5912 خیلی از تی پی او میترسم ...احتمال سقط میاره باید زودمتوجه بارداریم بشم 😔😔😔😭 نمیدونم اینی که میگی چیه ولی نگران نباش دوسه روز مونده به پریودم بفهمی باز زود فهمیدی. حالا میخوای یه ازمایش بده خیالت راحت شه یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
arshami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 نمیدونم اینی که میگی چیه ولی نگران نباش دوسه روز مونده به پریودم بفهمی باز زود فهمیدی. حالا میخوای ی ... ازمایش خون بدم میفهمم!؟ یکی از فاکتورای تیروییده میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
mahdieh784 عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 5912 ازمایش خون بدم میفهمم!؟ یکی از فاکتورای تیروییده اره برو بگو ازمایش بارداری یا بتا.من خوندم یازده روز بهد از لقاح جواب میده شاید الان زود باشه یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...