2777
2789
عنوان

پستونک از چه ماهی میخاد بچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 48 پست

سلام یه شیشه کوچیک بگیر مارک اونت یا چیکو یا هر کدوم که دوست داری اونت گرونتره چیکو قیمتش مناسب تره

پستونک دهنی مارک اونت خیلی خوبه سر گرد من ارتودنسی رو نمیپسندم چون خیلی بزرگه سرارتودنسی همون که سرش کجه یه مقدار

مارک اونت پستونک دهنی اش سرش شکل بیضیه گرد گرد نیست خیلی خوبه یه دونه بگیر صفر تا 3 ماه اگه گرفت بعدا براش یکی دیگه بگیر

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کوچیکش باشه متوجه میشم؟ من هیچ تجربه ای در زمینه بچه ندارم    

عزیزم اصلا نترس منم فک نمیکردم بتونم دوقلوهامو خودم بغل کنم اصلا ولی خداروشکر مادرکه بشی دستت میاد فعلا کوچولو بخر از ۴ ۵ ماهگی بزرگتر بخر به فروشنده بگو برا نوزادیش خودش راهنمایی میکنه

شیر خشت عطاری ها دارن برا زردی نوزاد استفاده میشه با آب جوشیده

برا جلوگیری از زردی ماه هشت و نه عرق کاسنی و خرما بخورید و از گرمی های دیگه زیاد استفاده نکنید

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

و برا زردی چون مادر شیر نداره روزای اول شیر خشک خوبه ولی بایدحواستون باشه شیر خودتون رو ترک نکنه

و از به دنیا اومدن چند روز اول هر 2 ساعت باید شیر بدید

شیر خشت چیه؟ باید داد؟

باید که نه ولی جلو زردی رو میگیره هم درمانش میکنه تو عطاری هست میگیره دم میکنی

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
و برا زردی چون مادر شیر نداره روزای اول شیر خشک خوبه ولی بایدحواستون باشه شیر خودتون رو ترک نکنه و ...

مگه آدم روزای اول زایمان شیر نداره؟ مگه نمیگن از ماه هشت و نه سینه به شیر میفته؟

SOMETIMES I JUST FEEL IT'S ONLY ME, WHO NEVER BECAME WHO THEY THOUGHT THEY'D BE
آها. عوارض اینا نداره؟

اصلا اتفاقا خیلی مفید بعد بدنیا اومدن بچه ات خودت هم بخور

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
آها. عوارض اینا نداره؟

گلم ولی یه نصیحت خواهرانه به هیچ عنوان پستونک و شیشه نده واس راحتی خودت اگر بدی مدتها واس ترکش باید تلاش کنی که خیلیا نمیتونن من معلمم دانش آموز ۹ ساله داشتم پستونک میخورد

گلم ولی یه نصیحت خواهرانه به هیچ عنوان پستونک و شیشه نده واس راحتی خودت اگر بدی مدتها واس ترکش باید ...

من اصن نمیدونستم این جوریه من فک کردم جزو چیزاییه که باید حتمن بدی

امروز که نظرات شما رو خوندم به همسرم گفتم به کل از لیست خریدمون حذفش کنه

شیشه هم نباید اونقد ضروری باشه، نه؟

چون تا غذاخور نشده ک خودم شیر میدم، عرق نعنایی چیزی باشه ک یه چیکه اس با قاشق کوچولو میشه داد، بعدشم ک غذاخور بشه بزرگتر شده با قاشق یا لیوان کوچولو میخوره دیگه شیشه نمیخاد، میخاد؟

SOMETIMES I JUST FEEL IT'S ONLY ME, WHO NEVER BECAME WHO THEY THOUGHT THEY'D BE
من اصن نمیدونستم این جوریه من فک کردم جزو چیزاییه که باید حتمن بدی امروز که نظرات شما رو خوندم به ه ...

شیشه من فقط کوچیک که بود شبها تو خواب بهش آب میدادم روزا نه بعدها از این لیوان دسته دارا که واس بچه هاس خریدم براش الان تو اونا میخوره عرق نعناع و دارو و اینجور چیزا رو با قطره چکون میتونی بدی شیشه آنچنان واجب نیس من خیلی کم مصرف کردم