2777
2789
عنوان

پستونک از چه ماهی میخاد بچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اصن لزومی نداره دادنش؟ شیشه چی؟ اونم ضروری نیس؟ مثلن برا این ک ی چیزی بخای بدی بش یا شیرتو بدوشی ...

شیشه هم ندادم چون اون مدقع سینه مو نمیگرفت شیرمو نمیدوشیدم شیرخشک میدادم با قاشق بجاش پستونک دندوناشو فکشو خرایگب میکنه و شنیدم که دهن رو بزرگ میکنه تازه ترک دادنش مصیبت

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
من از ۱۰روزگی دادم بهشون کوچکترین سایز ارتودنسی بگیر که اذیت نشه

اگه کوچیکش باشه متوجه میشم؟

من هیچ تجربه ای در زمینه بچه ندارم  

SOMETIMES I JUST FEEL IT'S ONLY ME, WHO NEVER BECAME WHO THEY THOUGHT THEY'D BE
اره صفر تا ۳ماه بود  فک کنم بگی همون جا راهنماییت میکنن. من اگه پستونک نبود روز اول بیمارستان ن ...

خب جاش با قاشق شیرخشت میدادی نه گرسنه میموند هم زردی نمیگیره بچه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
خب جاش با قاشق شیرخشت میدادی نه گرسنه میموند هم زردی نمیگیره بچه

خداروشکر زردی نداشته ولی باز شیر خشکم میدادیم ولی گریه میکرد اونو که گذاشتم دهنش اروم شد و خوابید  الان کم میخوره نه زیاد 

حتا ارتودنسی ها؟

من نمیدونم چه مدلایی داره اما اینو میدونم بچه نباید پستونک بخوره. واسش خوب نیست. اصلا یه چیز بی معنیه. بعضی از خانوما واسه راحتی خودشون به بچه باد هوا میدن!! 

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️