2777
2789
عنوان

پستونک از چه ماهی میخاد بچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 48 پست
شیشه من فقط کوچیک که بود شبها تو خواب بهش آب میدادم روزا نه بعدها از این لیوان دسته دارا که واس بچه ...

راستی بچه قبل از این ک غذای مکمل بخوره، مثلا از بدو تولد غیر از شیر آب هم میخوره یا نه؟

SOMETIMES I JUST FEEL IT'S ONLY ME, WHO NEVER BECAME WHO THEY THOUGHT THEY'D BE
راستی بچه قبل از این ک غذای مکمل بخوره، مثلا از بدو تولد غیر از شیر آب هم میخوره یا نه؟

آب نه زیاد موقع که سرما میخورد یا ختنه اش کرده بودم آب باید میخورد اگر کنار شیر خودت شیر خشک دادی هم باید آب بدی 

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه آدم روزای اول زایمان شیر نداره؟ مگه نمیگن از ماه هشت و نه سینه به شیر میفته؟

نه روزهای اول برا بعضی ها شیر به زیاد نیس حمام که رفتین بیشتر میشه بعد دو سه روز هر چی بیشتر نی نی بخوره زودتر شیر تولید میشه

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم