2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنین بچم خیلی بی قراره

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 49 پست

کولیکه شروع شده تا نزدیک 3 ماه اینجورین 

کولیکز داری بده نداری عرق نعنا بده شکمشو با کمی روغن زیتون ماساژ دورانی بده راش ببر تو گوشش لالایی بخون ارووووم

تا صبح قطع میشه

کولیک برای شباست

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

اگه یبوسته دکتر گفت با وازلین که اغشته شده به سر گوش پاک کن خیلی اروم اطراف مقعدش بزن تا دسشویی کنه.پسر منم تا 4ماهگی قرمز میشد و جییییغ این کارمون بود.الان که 3سالشه هم یبس اکثرا ولی داد نمیزنه منم دارویی نمیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت گریب میچیر بده حالا اسمشم فکر کنم اشتباهی نوشتم چون یادم رفته دقیق ولی عالیه واسه شکمش بعد یه ر ...

خدا لعنت کنه این خراب شده رو گریپ میکسچر اصل پیدا نمیشه الکی میدن😭😭😭😭

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
هروز همین کارایی که میگید میکنم اروم میشه امشب تا بهش دست زدم نفسش بند اومد یهو داد کشید

خب برای منم 10 شب در کل اون دوماه اینجوری بود از ته حنجره جیغ میزد اولین بار ترسیده بودم کل لباساشو در اوردم فکر میکردم جونور رفته تو تنش گازش کرفته اخه وحشتناک بود

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

شربت کامی وی هم عالیه از داروخانه بگیر بهش بده . شاید هم شکمش چاییده باشه وقتی با روغن زیتون دور ناف مالیدی یه کمی به پهلوهاش بمال و با یه دستمال خیلی نرم ببند تا گرم بشه خیلی زود جواب میگیری . این یه دکتر عالی رتبه قدیمی گفت و من به چشم دیدم

کولیکه شروع شده تا نزدیک 3 ماه اینجورین  کولیکز داری بده نداری عرق نعنا بده شکمشو با کمی روغن ...

خدا منو مرگ بده انقدر درد نکشه بچم کولیکم دادم بخدا میگم امشب عجیب شده😭😭😭 تورو خدا دعا کنین خوب بشه حالمو نمیفهمم

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

عزیزم بردیش دکتر

کولیک نداره

پدی لاکت و کولیکزآرومش میکنه

اگه کولیک باشه

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

شربت کامی وی هم عالیه از داروخانه بگیر بهش بده . شاید هم شکمش چاییده باشه وقتی با روغن زیتون دور ناف ...

الان امتحان میکنم

بغل باباشم نمیمونه من برم بگیرمش دوستان اگه راهکار دیگه هم دارین تورو خدا بگین منم خواهرتووون😭😭😭

گیریپ میکسچر تنبلی روده میاره توشم جوش شیرین داره دکتر من میگفت نده

کولیکز 

کولیکید

عرق نعنای کارخونه ای

قطره پدی لاکت

از اینا بده

عزیزم بردیش دکتر کولیک نداره پدی لاکت و کولیکزآرومش میکنه اگه کولیک باشه

فردا میبرم😢😢

بغل باباشم نمیمونه من برم بگیرمش دوستان اگه راهکار دیگه هم دارین تورو خدا بگین منم خواهرتووون😭😭😭

عزیززززم اروم باش طبیعیه همه بچه ها همینن

گیریپ میکسچر تنبلی روده میاره توشم جوش شیرین داره دکتر من میگفت نده کولیکز  کولیکید عرق نعنا ...

چشم همشو دارم