2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنین بچم خیلی بی قراره

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 49 پست
عزیززززم اروم باش طبیعیه همه بچه ها همینن

دارم میمیرم بخدا من کسیو ندارم تنهام تو این دنیا بچم داره درد میکشه کجا برم اخه الان😭😭😭

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

اول یه اسپند دود کن شاید فکر کنی خرافاتی هستم ولی ضرر نداره امتحانش

چهار قل و آیة الکرسی هم بخون براش

اگه تا نیم ساعت دیگه آروم نشد ببرش بیمارستان حتما بدون معطلی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم میمیرم بخدا من کسیو ندارم تنهام تو این دنیا بچم داره درد میکشه کجا برم اخه الان😭😭😭

صدای سشوار هم آرومش میکنه

از بازار بگیر برنامش رو

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

هیچ جا گلم چاره نداره یکم تابش بده راهش ببر اگه پستو نک میخوره بهش بده تا یک ساعت دیگه اروم میشه حول نکن چیزیش نیست

دکتر به من گفت باکتریای مفید روده دارن میشینن تو روده و این نفخ ایجاد میکنه روند طبیعیشونه

صلوات برات میفرستم اروم بشی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

سشوار روشن کن از دور بگیر رو شکمش و اروم ماساژ بده بادش داغ نباشه هم صداس هم گرماش ارامش بخشه نترس عزیزم 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

شربت گریپ میکچر اصلا زیر ۴۰ روز بهش نده روی جعبه اش هم نوشته . و اصلش وجود نداره همه اش تقلبی هست و یه نکته اساسی اصلا نوزاد کوچیک و حتی چند ماهه را تاب نمیدن اب مغز بچه تکون میخوره به مشکل میخوره بعدها . این کار فوق العاده اشتباه . اصلا بچه چون دچار گیجی میشه خوابش میبره .نوزاد شما هنوز یه ماهش نیست نکن اینکار

شربت گریپ میکچر اصلا زیر ۴۰ روز بهش نده روی جعبه اش هم نوشته . و اصلش وجود نداره همه اش تقلبی هست و ...

نه اون تابدادن محکمه حرکت ننو بد نیست

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

عزیزم منم پسرم همینجور بود شبا و خیلی بی تابی میکرد.اول اینکه شکمشو باروغن زیتون ماساژ بده و قنداقش کن.جوری که بند قنداق رو شکمش قرار بگیره قشنگ.بعد جارو برقی رو براش روشن کن خوابش میبره.بزارش تو پتو و تکونش بده مثل گهواره تقریبا.یکم نبات داغ هم خوبه با عرق گاوزبون

بدو از خاص بودن جا نمونی
هیچ جا گلم چاره نداره یکم تابش بده راهش ببر اگه پستو نک میخوره بهش بده تا یک ساعت دیگه اروم میشه حول ...

توروخدا؟؟؟ خدا کنه زود خوب بشه الان بهش شیشه دادم اروم شد انقدر گریه کرد صداش در نمیاد مرسی از همدردیت😔😔

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
جارو برقی حتما جواب میده.خودتم از لبنیات ،حبوبات ،سبزیجات دوری کن.مخصوصا لبینات

چشم عزیزم ممنون امروز صبح شیر خوردم مرگ میخوردم

عزیزم منم پسرم همینجور بود شبا و خیلی بی تابی میکرد.اول اینکه شکمشو باروغن زیتون ماساژ بده و قنداقش ...

خیلییی ممنون عزیزدلم همینکارا رو میکنم حتما با روغن زیتون ماساژ میدم اومدم دست بزنم داد زد