2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنین بچم خیلی بی قراره

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 49 پست
نگران نباش پسر منم همینجور بود.قنداق و جاروبرقی خیلی موثره.بخاطر شیری که خوردی هم هست.شایدم گرسنه ست

هر چی سینمو میدم قبول نمیکنه شیشه شیر دادم بعد ۲ ساعت قبول کرد یکم اروم شده 

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم.انشاالله آروم میشه.ناراحت نباش.بچه ها همینجورن.اما خودت خیلی رعایت کن.برا افزایش شیرت هم سیب زمینی،ماکارونی،گوشت گوسفند،ژله،کنجد خام،شیره انگور بخور

بدو از خاص بودن جا نمونی
عزیزدلم.انشاالله آروم میشه.ناراحت نباش.بچه ها همینجورن.اما خودت خیلی رعایت کن.برا افزایش شیرت هم سیب ...

مرسی عزیزم خیلی کمکم کردی الان نذاش قنداقش کنم ولی گذاشتمش تو پتو دورپیچ بخوابه خیلی راهش بردم ساکت شد شیرم اون اوایل افسردگی گرفتم کم شد😔😔😔😔 حتما همه رو میخورم خدا خیرت بده

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

خداروشکر که آروم شده.عزیزم اینارو بخور خیلی تاثیر داره.مثلا میتونی ارده با شیره انگور و خرما بخوری.عالیه.البته خودت رو غذاها هم میتونی امتحان کنی ببینی چی باعث افزایش شیرت میشه که به بچه هم بسازه.شیر نیدو هم عاااااالیه برا خودت

بدو از خاص بودن جا نمونی