2777
2789

۲۸ روزشه من شیر خودمو میدم کمکی هم میدم یهو تو خواب داد کشید دیگه اروم نشد شکمش کار کرد اما بازم انگار مدفوع داره همش بخودش میپیچه شکمش یه طرفه سفت شده دارم میمیرم تورو خدا کمکم کنین من تجربه ندارم تا فردا صبح دق میکنم

ببرم دکتر خیلی بی تابه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دوتا انگشت دور نافش رو طرف عقربه های ساعت بچرخون و مالش بده

پاهاش هم میتونی ببری تو شکمش.در حد چند ثانیه هی ببر هی ولش کن.خیلی ب دل دردش کمک میکنه

قطره کولیک کز هم داری 4.5تا قطره بهش بده آروم میشه

اگه نداری چندتا قطره نعنا با یکم اب جوشیده خنک شده قاطی کن بدش

منکه برای دل درد بهش نبات داغ میدم دوماهشه دخترم..فک کنم شماهم کمی بدی آروم بشه

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹

نگران نباش شاید سردی کرده یه کم با روغن زیتون دستات رو چرب کن و برخلاف جهت عقربه های ساعت شکمش رو اروم ماساژبده من به بچه ام یه کم عرق نعناع میدادم با نبات داغ یه قاشق بیشتر نه خودتم بخور 

میتونی خیلی ملایم باروغن بچه کمر و شکمشو ماساژ بدی میگن ی قطره روغن هم بچکونی تو نافش خوبه

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

روغن زیتون بر دار دور نافش بمال دو سه تا قطره خیلی اروم ماساژ بده . چند قطره ابجوشیده ولرم شده بده بهش. بعد هم روی ساعد دستت بخوابون شکمش روی دستت باشه اروم بزن پشتش . دل درد داره و نفخ کرده

هروز همین کارایی که میگید میکنم اروم میشه امشب تا بهش دست زدم نفسش بند اومد یهو داد کشید

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

شربت گریب میچیر بده حالا اسمشم فکر کنم اشتباهی نوشتم چون یادم رفته دقیق ولی عالیه واسه شکمش بعد یه راهکار دیگه بزارینش تو یه پتو دو طرفشو بگیرین مثل تاب بعد خیلی اروم تکانش بدین واسه این کار دو نفر لازمه این راهکار بچه هرچیشم باشه درجا ساکت میشه 

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__
روغن زیتون بر دار دور نافش بمال دو سه تا قطره خیلی اروم ماساژ بده . چند قطره ابجوشیده ولرم شده بده ب ...

اره درد داره هروز بهش چیزی میدادم ساکت میشد امشب اصلا عجیب دل میزنه