2777
2789
عنوان

خانوما متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 20 پست

یکی دیگر از درمان بسیار عالی برای بالا بردن سینه  ماسکتهیه شده از خیار و زرده تخم مرغ است. خیار دارای خواص طبیعی برای درمان پوست و زرده تخم مرغ دارایسطح بالایی از پروتئین و ویتامین ها است که می تواندبه درمان افتادگی سینه کمک کند.

1 خیار کوچک  را در یک مخلوط کن پوره کنید.
با 1 زرده تخم مرغ  1 قاشق چای خوری کره یا کرم ریخته و خمیر درست میکنیم 30 دقیقه بر روی سینه ها مالش می دهیم سپس با آب سرد کمی می شوییم هفته ای یک بار برای تقویت بافت سینه لازم است

سفیده تخم مرغ  پو مغذی پوست است.چربی های موجود در سفیده تخم مرغ به سفت شدن سینه ها کمک میکند

1 سفید تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا کف کند. به مدت 30 دقیقه بر روی سینه ها بماندسپس با آب خیار و یا پیاز هم ماساژ داده  و سپس با آب سرد می شوئیم
همچنین می توانید یک ماسک با مخلوط کردن  1  سفیده تخم مرغ با 1 قاشق غذاخوری  ماست ساده و عسل آماده کنید.  روی سینه  به مدت 20 دقیقه قرار داده. سپس با آب سرد می شوئیم
هفته ای یکبار انجام دهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماساژ یخ نیز بسیار مناسب است دمای سرد بافت را محکم تر میکند

با 2 تکه  یخ  ماساژدر حرکت دایره ای در اطراف  سینه هافقط برای یک دقیقه کافی است سپس سینه را با یک حوله نرم پاک کنید هر روز در فواصل منظم این کار را انجام دهید توجه کنید که ماساژ یخ بیش از یک دقیقه نباشد در غیر این صورت بی حس میشود.