2777
2789
عنوان

پودر موبرو میشه برای صورت هم استفاده کرد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18550 بازدید | 44 پست
اپیلیدی خیلی درد داره ک

نه نه با جاي طوريش اوني كه از رو ميزنه 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری باید استفاده کرد؟چقدر رو صورت بمونه؟جوش یا لک نمیزنه صورت؟چن وقته استفاده میکنی؟ممنون میشم جوا ...

یک یا دو دقیقه بمونه کافی، نزدیک ی سال ن اتفاقا لک و جوشامو برده همین جوری با اب مخلوط می کنی و میزنی ب صورت منتها یک یا دو قاشق غذاخوری پودر موبر کافی منظور لایه نازک بزنید کافی 

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔

عزيزم من نوره ميزنم اما اين موبراي صنعتيو نميدونم 

نوره تازه لك صورتم ازبين ميبره حالا نميدونم شما پوستت كلا حساسه يانه اما من راحت شدم و خيلي راضيم صورتمم نرم ميكنه

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
یک یا دو دقیقه بمونه کافی، نزدیک ی سال ن اتفاقا لک و جوشامو برده همین جوری با اب مخلوط می کنی و میزن ...

سلام عزیزم هنوزم از پودر موبر استفاده میکنی برا صورتت

پودر موبرت چیه گلم بو میده یا نه

سلام عزیزم هنوزم از پودر موبر استفاده میکنی برا صورتت پودر موبرت چیه گلم بو میده یا نه

سلام گلم بله اتفاقا الان ک ارایشگاه ها باز نیست خیلی خوب😁 پودر موبر "دپی" همم گلم  الان دگ پودر موبر مخصوص صورت هم هستن بدون بو عه💐 

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
یک یا دو دقیقه بمونه کافی، نزدیک ی سال ن اتفاقا لک و جوشامو برده همین جوری با اب مخلوط می کنی و میزن ...

عزیزم منم با پودرای موبر راحتم یه بار کرم سیگل زدم صورتم بدجور سوخت اما با پودر نسوختم و خوبه... شما چند هفته یه بار از پودر استفاده می کنید و اینکه مرتب استفاده می کنید یا گاهی ؟ چندساله ؟ من شنیدم در طولانی مدت لک میاره تا حالا شش هفت باری استفاده کردم ولی وقتی اینو شنیدم ترسیدم که نکنه چندسال بعد باعث لک یا تیرگی صورتم بشه

سلام دوستان بنده مشاور محصولات سلامتی و پوست و مو شرکت تکسو هستم 

شرکتی بسیار معتبر با فروش بدون واسطه  در عرضه انواع شامپو و ژل شستشو انواع کرم مخصوص همه پوستی و....

انواع بادی اسپلش انواع روغن های پوست و مو ناخن و...

انواع عسل های درمانی مخصوصا عسل ژل رویال و عسل استوخودوس و عسل عناب و زرشک و....

و انواع ادویه و چای و قهوه و دمنوش 

با بهترین کیفیت و قیمت ۰۹۱۳۸۱۶۲۷۸۷ 

من از پودر موبر بدن برای صورتم استفاده کردم حدود ۵ دیقه روصورتم موند بعدش شستم بعد شستشو پوستم قرمز و ملتهب شد ولی بعد یه ساعت خوب خوب شد پوستم نرم شد بنظرم یه جور پاکسازی هم حساب میشه چون پوستم روشن تر و صاف تر شد برق میزد