2777
2789
عنوان

پودر موبرو میشه برای صورت هم استفاده کرد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18550 بازدید | 44 پست

بعداز اصلاحت سفیده ی تخم مرغ رو انقد هم بزن تا کف کنه بعد چند قطره آب لیموی تازه بهش‌اضافه کن و بزن روی صورتت بزار۲۰دقیقه بمونه بعد بشور ...این ماسک معرکه اس اگه مداوم استفاده کنی

وزن  ۷۹....وزن اولیه۶۷....وزن هدف۶۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کرم موبرهم سوختم  گفتم شاید این بشه😭😭😭

دسگه ببين اين چه ميكنه منم پوستم حساسه ميدوني با چي ميزنم؟دستگاه اپليدي هست؟با قسمت توريش 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
میسوزی دختر من الکل بعد اصلاح میزدم عالی بود

من الکل هم زدم

حتی ب آرایشگر میگم نخش رو هم الکی میکنه

ولی باز....

در صورتی ک وقتی صورتم مو داره یدونه جوشم ندارنم

یا رب نظر تو برنگردد...
من الکل هم زدم حتی ب آرایشگر میگم نخش رو هم الکی میکنه ولی باز.... در صورتی ک وقتی صورتم مو داره ...

الکل آرایشیه؟؟؟؟ الکل ساده نه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
بعداز اصلاحت سفیده ی تخم مرغ رو انقد هم بزن تا کف کنه بعد چند قطره آب لیموی تازه بهش‌اضافه کن و بزن ...

سفیده قبل زدم

ولی تاحالا ابلیمو بهش نزدم

ایندفعه امتحانش میکنم مرسی

یا رب نظر تو برنگردد...
آره همون الکل آرایشی خوده آرایشگره بهم پیشنهاد داد گفت واسه هرکی زدم دیگه جوش نزده

اره والا رو منم اثر کرد من جوش میزدمااااا جای خالی نمیموند ۲ شیشه که استفاده کردم دیگه نزد کلا جدا اصلاح با آب یا موم رو هم امتحان کن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
من کرم موبر استفاده کردم بدجوري صورتم سوخت و زخم شد الان البته نه همیشه پودر استفاده میکنم بهتره نوع ...

منم یه بار با کرم ویت بدجور سوختم 

خیلی طول کشید تا پوستم مثل اولش بشع

یا رب نظر تو برنگردد...
اره والا رو منم اثر کرد من جوش میزدمااااا جای خالی نمیموند ۲ شیشه که استفاده کردم دیگه نزد کلا جدا ا ...

اصلاح با آب چجوریه عزیزم؟

یا رب نظر تو برنگردد...
اصلاح با آب چجوریه عزیزم؟

با بخار آب بند میندازن بعد پاکسازی میکنن عالیه واس پوست چرب