2777
2789

ما معمولا بعد قهر یکم سر سنگین میشه و و بعد تا چند,ساعت حرف نمیزنیم بعد کم کم شروه میکنیم حرف زدن بعدم اشتی

آرامش .. تمام آنچیزیست که بدنبالش هستیم.. پس باهم مهربان باشیم..💞

ما هم 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا شوهری نیاد منت کشی اشتی نمیکنم 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

نیم ساعت بعد یه موصوع پیش میاد حرف بزنیم .اگر موضوع خیییلی حاد باشه قهر کنیم طبعش گرمه صد درصد شبش میاد منت کشی 

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
بهم اول اینجوری نگا میکنیم😒😒😒بعد یکیمون اینجوری میشیم😆😆بعدم دگ😈😈😘😘

وای ماهم

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
انقد حرف نمیزنم تا حرف بزنه😐

قربون امصات

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

ما دعوا میکنیم بعد همون لحظه اگه حرف دیگه ای غیر از موضوع دعوا باشه حرف می‌زنیم با هم انگار نه انگار که همین چند لحظه پیش دعوا میکردیم

البته من و همسرم موقع دعوا اصلا حرفی نمی‌زنیم که حرمت ها شکسته شده یا فحش دادن تو دعوامون نیست و اصلا بحث خانواده هامون رو وسط نمیکشیم شاید به همین خاطر کدورت خاصی هم تو دعوا ایجاد نمیشه

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...