2777
2789
عنوان

بچه هاا بیاین یه لحظه بینیمو ببینین😢😑

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 70 پست

نه عزیزم زیاد هم متفاوت نیست فقط یکیش یه کم کشیده تره 

خودت بیشتر متوجه میشی چون خییییلی دقت میکنی به پره ها درحالی که وقتی ی نفر داره به صورت شما نگاه میکنه به پره ها ک توجه نمیکنه که بخواد متوجه بشه 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یکم کجه و سوراخاش یکسان نیس😞

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
عزیزم مال منم همینه ، ولی من چون انحراف داشتم خودم برداشتم این بود که با صاف کردن انحراف خب کمی سایز ...

اخه میدونی تو آینه خودمم خیلی متوجه نمیشم ولی عکس که میگیرم اینجوری درمیاد😐😐نمیدونم چه صیغه ایه این دیگه

کاربر @delbarjannهستم.(مشاوره و برنامه ریزی کنکور)
نه بچه ها بالا پایینه اصن😭😭بخدا اعصابم خرد شده چندوقته

نه باور کن اینجوریا که خودت احساس میکنی نیست 

ولی اره اگه میخوای اکثرا میشه با بی حسی موضوعی پره ها رو باز کرد و دوباره بخیه زد

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
نه خوبه ک...زیاد مشخص نیست ک قرینه نیست

اخه میدونی شاید یکی خدادادی اینجوری باشه مشکلی نباشه ولی من عمل کردم که خوب دربیاد دیگه مخصوصا ابنکه همه اوایل رو بینی کسی ک تازه عمل کرده زوم دارن😒😢

نه باور کن اینجوریا که خودت احساس میکنی نیست  ولی اره اگه میخوای اکثرا میشه با بی حسی موضوعی پ ...

یعنی سوراخاش یه جور میشه؟ نه که بدتر بزنن خراب کنن😔