2777
2789

سلام دوستان شوهرم دو روز پیش بخاطر اینکه یه قوری ناخاسته شکستم باهام قهر کرد منم اولش منت کشی کردم فایده نداشت بهش اس دادم اگه اینجوری راحت تری همیشه قهر باش وخودمم باهاش قهر کردم وامروز صبح پیش قدم شد برا اشتی باورم نمیشد من فک میکنم بهترین راه در جواب قهر شوهر اینه که خودتم قهر کنی البته نمیدونم این راهکار همیشه جواب میده بنظرتون؟؟؟

خدایا شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر خانومها روی ظرف و ظروف حساسن...شوهر شما برعکسه....بعد شکستن که رفع قضا و بلاست دور از جون اتفاقی برای خودتون میافتاد خوب بود؟

من و شوهرم قهر می کنیم اما بیشتر سر مسائل مالی

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
بله ج میده..برامن ک بیمحلی سالهاس ج داده

جددددددی من الان 7ساله ازدواج کردم کاش زودتر فهمیده بودم خدا میدونه چقد اذیت شدم واقای شوهر هم چقد باج گرفتن سر همین قضیه 

خدایا شکر 
بیشتر خانومها روی ظرف و ظروف حساسن...شوهر شما برعکسه....بعد شکستن که رفع قضا و بلاست دور از جون اتفا ...

عزیزززم شوهر من دنبال بهانه هست وگرنه حرف شما که کاملا صحیحه همون روزش نتیجه پاتولوژی زنگ زدم بپرسم منفی بود خدا رو شکر مشکلی نبود 

خدایا شکر 

منم خیلی قهر مبکردیم و طولانی اما خودش یه پلاک برام فرستاد الان میزارمش دیگه از اون موقع خودش قهر نمیکنه

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

وقتی عقد کردم،مامانم گفت:" میخوام نصیحتت کنم،نصیحتی که روز عروسیم بابابزرگ بهم کرد."

مامان اومد کنارم نشست،موهامو ناز کرد و دستمو گرفت.گفت:"دخترم اون وقتها شرم و حیا تو خونواده ها خیلی زیاد بود،بابام روش نشد مستقیم و بی پرده بهم بگه.

فقط گفت:《هرچی هم که شد،وقت خواب،بذار حد اقل دستت بخوره به دست شوهرت،با قهر نخواب》

و ادامه داد: "عزیزم! زندگی راحتی و سختی داره،بالا و پایین داره.گاهی زن و شوهر از هم دلخور میشن.اما یه زن زرنگ که عاشق زندگیش باشه هیچ وقت قهر نمیکنه،دلخوری شو نشون میده،اما خودشو دریغ نمیکنه.بابا بزرگ روش نشد واضح بهم بگه،اما من بهت میگم،هرچی هم که شد شب وقت خواب شوهرتو بغل کن،ببوسش.بگو ازش دلخوری.اما قهر نکن.قهر عادت میشه.حرمت ها رو میشکونه،دل هارو از هم دور میکنه.قهر مثل سمممه.

Join🔜کانال روانشناسی👇

🍃 @zendegiyearam 🍃

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
روبط زناشوییش صفره الان تو این 7سال یبار پیش قدم نشده برا رابطه.خیلی سرده خیلی 

مگه میشه مگه داریم خب چیکار میکنی انوقت

چقد من یادم هی اعتماد میکنم هی زمین میخورم بارم ادم نمیشم میدونی چرا؟!
وقتی عقد کردم،مامانم گفت:" میخوام نصیحتت کنم،نصیحتی که روز عروسیم بابابزرگ بهم کرد." مامان اومد ...

برا من که فاییده نداره اصلا نمیزاره بغلش کنم میگه بهم دست نزن ودست منو پرت میکنه 

خدایا شکر 
مگه میشه مگه داریم خب چیکار میکنی انوقت

بخدااااا اینقدر مغروره حتی وقتی منم پیش قدم میشم با اکراه ومنت قبول میکنه میگه حوصله ندارم و باشه برا بعدا واز این حرفا 

خدایا شکر