2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریم جلوروم ک عالیه ازمن بزرگتره ولی بعضی وقتا من بهش کارمیدم ک مثلاآب بیاریاچیزی ولی اون نه.خودمم ب این نتیجه رسیدم ک بعضی وقتاواقعااحترامشوندارم انگار.ولی پشت سرم شنیدم حرفایی میزنه برادرشوهرم بهم گفت  

نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی    
یعنی برادر شوار مجرد داری که میخواد زن بگیره؟

آره ولی صداشو در نمیارن خواهرشوهرمم وقتی شوهر کرد همینجوری بودن من عقد بودم ده روز خونشون بودم کل خونه رو به هم ریختن مرتب کردن از منم کلی کار کشیدن شبی ک قرار بود بیان خواستگاریش من از ظهرش دیدم تدارک میبینن خواهرشوهرم به خودش میرسید از مادر شوهرم پرسیدم خبریه ؟گفت نه یکی از رفیقای فلانی (برادر شوهر کوچیکم ) قراره بیاد خونمون منم باور کردم تا چند ساعت بعدش بمن و شوهرم گفتن خواستگاریه 😐😐😐😐 حالا ازدواج دومشم بود 😐😐😐 منم از لج اینکارشون نموندم خونشون رفتم خونه پسرعمم ... حالا چندوقت پیش خونشون بودم دیدم مادرشوهرم تلفنی با دختره حرف میزد هی قربون صدقش میرفت و میگفت بیا بهم سر بزن و اینا بعدم به پسرش میگفت مواظب دخترم باش 😕😕😕 هه بیچاره دختره نمیدونه برادرشوهرم چه آدم کثیفیه با دوهزار نفر بوده حتی زنای شوهر دار و بچه دار مادرشم از خودش کثیفتره چون کثافت کاریای بچه شو قایم میکنه و همش ازش تعریف میکنه ....

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
با من نه مثل مادرشوهرم میره خونه اش غذا کم درست میکنه. تو یخچال گوشت باشه بگن پاشو قرمه سبزی بذار ...

وااااای اخلاقت مثل منه اصلا سیاست نداریم و این همیشه ما رو بد نشون میده در صورتی که بد نیستیم . من اکثر موقع ها که ناراحت میشم و رک میگم به طرف واسه اینه که جوابش و بشنوم و حرفش رو بزنه که تو دلم نمونه کینه بشه کهازش ناراحت بمونم . ولی متاسفانه آدما مثل من و شما رو نمیپسندن حتما یکی باید بهشون زیرکانه بدی کنه.

آخی عزیزم . اون چرا جدا نمیشه؟

خب شخصيتا و توان تحمل متفاوته الانم ك بچه داره اون فقط دنبال ي راهيه براي راضي نگه داشتنه همسر و خونوادش هميشه هم فكر ميكرد ايراد از خودشه ... مثلا مادرشوهر نادونم به. برادرشوهرم ميگفت از دوست دخترات بگو فكررر كن جلوي جاريم اين بنده خدام فقططط بايد گوش

ميكرد اين ي نمونه ساده بود البته چون همسايه بود فرهنگاشون خييلي ب هم شبيه بود اما من ٢٠٠كيلومتر فاصله داشتم و اينكه خونواده نامزدم وقتي ميديدن عروسشون تو سري خوره كاري ب زندگيش نداشتن چون برادرشوهرم توجهي ب همسرش نميكرد اما دوست داشتنه همسرم كار دستمون داد ك البته خدااااروشششكررر

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اگه اینجوریه که پس با اونا بد باسه با تو خوب😅 من یه هفته پیش تاپیک زده بودم اذیتم کرده بودن خانواده ...

👌👌👌👌👌 اوکی خواهرررر 😂😂😂

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
انشالله تشریف بیاره و خوب باشه

اصلا دوست ندارم بیاد 😏ولی اگه بعد چندین سال اومد دعا کن بیاد ولی بد باشه 😡😡😡

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

ندارم خدا رو شكر

نه خواهرشوهر دارم نه جاري

فعلا تك عروسم😎

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه