2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خدا خدا میکنم یدونش بیاد که خیلی بد باشه ، خوب خانواده شوهرمو بشوره پهن کنه رو طناب تا حساب کار دستشون بیاد 😒

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

الان ك جدا شدم ولي ي جاري داداششتم فرررشتههه بود  الهييي دورش بگردم كللللي حسرت تو دلش بودو هييييچينميگفت 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
آخی چه مهربوووون

یادمه روزی که واسه آزمایش خون رفته بودیم همین جاریم باهامون اومده بود بابام بهش گفت دخترم شما چی داماد میشی گفت زن داداش و دختر داییش بابام دستمو گذاشت تو دستش و گفت من همین یه دختر رو دادم امانت دادم دست تو.حالا تا حرفی میشه پشتم هست و میگه باباش امانت داده دست من😊

#در_خانه_بمانیم
فقط خدا خدا میکنم یدونش بیاد که خیلی بد باشه ، خوب خانواده شوهرمو بشوره پهن کنه رو طناب تا حساب کار ...

اگه اینجوریه که پس با اونا بد باسه با تو خوب😅 من یه هفته پیش تاپیک زده بودم اذیتم کرده بودن خانواده نامزدم بعد دقیقا یک هفته بعد همون روز و ساعت جوابش و دیدن اگه اذیتت کردن و دلت و شکستن مطمئن باش جواب میگیرن

یادمه روزی که واسه آزمایش خون رفته بودیم همین جاریم باهامون اومده بود بابام بهش گفت دخترم شما چی دام ...

پس دم بابات گرم واقعا عاشق اینجور باباهام😍😍😍😍خدا حفظش کنه

یعنی چجوری زیری کارش و میکنه

با من نه

مثل مادرشوهرم میره خونه اش غذا کم درست میکنه.

تو یخچال گوشت باشه بگن پاشو قرمه سبزی بذار میگه گوشت نداریم

نوشابه باشه آب میاره

صبح صبحانه رو میذاره رو اوپن و میره تو اتاق تا ساعت ۱۱ بیرون نمیاد و با تلفن میحرفه. از دربیان سلام نمیکنه

میگه نهار میخورید و اون هم از لج بگن نه .اونم دیگه درست نمیکنه

ولی اگه مادرشوهرم ده تا فحشش بده سرش رو بالا نمیکنه ج بده

مادر شوهرم میگه من نمیتونم کاراش و بدی هاش  رو ثابت کنم 

ولی من برعکسم همیشه میرم خونشون میبرمشون تفریح و واسشون خرج میکنم و بهشون خیلی حال میدم ولی اگه بهم بدی کنند در جا جواب میدم و گلایه میکنم که دعوا میشه کلأ من زیادی مهربونم و بشدت رک هستم