2777
2789
عنوان

کسی پرستار بچه سراغ داره

133 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان پسرم ۷ ماهشه و من باید برگردم سرکار.. کسی پرستار بچه مطمئن . متاهل و متعهد سراغ داره ک با قیمت مناسب بیاد از بچم مراقبت کنه ۸ تا ۳ 

پنج شنبه ها تا یک جمعه و روزای تعطیل هم نیاد

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی رو نداری بذاری پیشش؟ والا این روزا ب آشنا اعتماد نداره چ برسه ب غریبه

آره درست میگی خودمم همین حسو دارم نه کسی نیست مامانمم نیست پیشم

از همکارات بپرس که قبلا بچه کوچک داشتن یا یه شرکت خدماتی مطمئن 

اینجا یا نمیشناسن یا اگه بشناسن نمیگن طرف مورداعتماد نیست که. قطعا طرف آشناشون باید باشه و ازش تعریف میکنن. دوست شما نیستن که دل بسوزونن  

پاره تنت رو نسپار دست یکی که تو نت پیدا کردی❤️

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
از همکارات بپرس  اینجا یا نمیشناسن یا اگه بشناسن نمیگن طرف مورداعتماد نیست که. قطعا طرف آشناشو ...

آخه پس چیکار کنم مهد خواستم بزارم. گفتم لااقل بچه اذیت نشه تو سرد و سرما نبرمش بیرون و ...

منم دنبال پرستار واسه خالم هستم که سالمند هستن

ولی آخه این جا چطور میتونی اعتمادکنی

شرکت ها هم جالب نیست

در کل اعتماد سخته

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
منم دنبال پرستار واسه خالم هستم که سالمند هستن ولی آخه این جا چطور میتونی اعتمادکنی شرکت ها هم جال ...

ب نظر شما مهد بهتره؟