لام خانما من میخام واسه آی وی اف اقدام کنم اما هیچ اطلاعاتی ندارم.کسی هست که جدیدا ای وی اف کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟؟کدوم بیمارستانها و کدوم دکتر؟؟؟هزینه اش چقدره؟؟مراحلش چیه؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلینیک مهرافزا تو خیابان ارشاد،فکر کنم نزدیک بیست ملیون هزینشه و بیمارستان الزهرا نهایتش چهار تومن،،و سه تا فوق تخصص نازایی داره
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
من واسه کنترل بارداریم پیشش میرم ولی خیلیارو میبینم برای ای وی اف میان پیشش از جاهای مختلف ایران ... قزوین ،سیستان بلوچستان، ابهر ، بندرعباس... خیییلی کارش خوبه . اما نمیدونم هزینش چقدره .
۱۶ روز دیگه میشم ۲۵ سال.اقدام جدی ۱سال وخورده ای اما ۳ساله عروسی کردم و جلوگیری هم ندارم
منم نزدیک دوسال نازایی داشتم،،دکترا گفتن ای وی اف،،اما بخواست خدا طبیعی باردار شدم شما هم واسه ای وی اف عجله نکن،،دوست منم چندماه چندماه پریود میشد اما طبیعی باردار شد چون خیلی بیخیال بود
سمت ارشاد موسسه مهر ، پیش دکتر مرضیه مهر افزا . من واسه کنترل بارداریم پیشش میرم ولی خی ...
ولی خیلیام همونجا شکست میخورن و بیست ملیون پول ادم میره