آیاتای_ayatay مدیر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 عنوان Sms خواهر شوهر سابقم بعد از طلاق چندماهه ی من و همسرم+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 10509 بازدید | 199 پست چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@ 1397/05/29 | 19:02 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 نیلوفر چقد صدات ناز داره 😍😍😍😍اصلانم لهجه اصفهانی نداری😍😍😍😍 من عاشق صدات شدم قربونت بشم منم عاشق خودتم😍😍😍ناز میشنوی خواهری🌷💟 چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 خاک برسرشون . فقط دلبریاش برا اون احمق خوب بود یعنی اینقد همه میان پی ویم توی تلنفرین میکنن عرفان و سوفیارو ک نگونفرین یه ملت پشتشونه😂😂❤ چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
nafaaaas عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 4325 نفس من😍😍 سلام دورت بگردم خوبی اجی؟😍😍❤ عذاب وجدان؟بعید میدونم خواهری نمیدونم شایدم حق با تو ب ... عزیزمی....میدونم دختر عاقلی هستی زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
sep1307 عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 465 عرفان غلطاملایی هاش ب خاطر مستیشه عشقم. دائم مست بود. ولی اون هرزه ی بیسوادو دیدی؟چجوری ناز م ... اره دیدم واقعا عرفان بیمار بود چون محبت زیاد از مادرش دیده به طرف زنای سن بالا کشبده شده از نظر بالینی واقعا مشکل داشته ولی اون زنها که زنا کردن واقعا کثیفن
aylin70 عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 125 سلام عزيزم وقتي داستانت رو خوندم خيلي أشك ريختماميدوارم خدا جوابشون رو بدهادامه بده داستانتوخيلي ماهي
nazaninvs عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 1342 مرسی نازنینم.ممنون از دعای زیبات.زندگیت پر از ارامشباشه انشاالله خواهری😍😍❤🌷 قربونت برم عزیزم هروقت کمکی ازم برمیومد درخدمتتم😘😘😘❤
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 اره دیدم واقعا عرفان بیمار بود چون محبت زیاد از مادرش دیده به طرف زنای سن بالا کشبده شده از ن ... عرفان ک خیلی بیمار بود...اره اون زنا واقعا کثیف بودن هرزه ها.بیچاره همسراشون و بچه هاشون چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 سلام عزيزم وقتي داستانت رو خوندم خيلي أشك ريختم اميدوارم خدا جوابشون رو بده ادامه بده داستانتو خي ... سلام نازم😍خوبی عشق جونم؟🌷🌷❤مرسی از محبتت فداتشم🌹مرسی ک همراه داستانم هستیچشم گلم😍😍 چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 قربونت برم عزیزم هروقت کمکی ازم برمیومد درخدمتتم😘😘😘❤ عشق مهربونم مرسی از محبتت قربونت بشم😍🌷 چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 صدای نازی داری ناز میشنوی عشق جان🌷🌷💜 چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
سیندرلا۹۷ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2328 سیندرلا جونم مرسی نازم.همچنین تو گلم ایشالا خوشبخت باشی❤😍 مرسی دوست عزیززز❤❤❤ بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
aylin70 عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 125 سلام نازم😍 خوبی عشق جونم؟🌷🌷❤ مرسی از محبتت فداتشم🌹 مرسی ک همراه داستانم هستی چشم گلم😍😍 عزيزمي مرسيديشب از فكرت خوابم نميبرداميدوارم حال الأنت خوب خوب باشه
sana1396 عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3331 منم داستانت خوندم و اشک ریختمچقدر زن های جامعه خراب و هرزه شدند اونم شوهردار باشن وااااایاینقدر که تو پاکی خدا در برابر این حیوان نجس حفظت کردهببین چقدر گلی چقدر پدرمادرخوبی داری که نجات پیداکردیمواظب خودت باش
sana1396 عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3331 عرفان حرف جالبی زده بود :اینکه زن های هرزه مثل پمپ بنزین هستندمردای آشغالتر از خودشون میرن سوخت گیری میکنند و سریع رد میشن