2777
2789
مرسی گلم  ولی خودمونیم هم عرفان هم دوست های خانومش  چقدر سوادشون تو چت صعیفه پر غلط املا ...

عرفان غلط‌‌املایی هاش‌ ب خاطر مستیشه‌‌ عشقم.

دائم مست بود.

ولی اون هرزه ی بیسوادو دیدی؟چجوری ناز میکرد؟

زنیکه کثیف

دور‌ از حضور همتون

چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
واقعا چقدر زن دهاتی بود همشم میگفت لعنتی لعنتی . لعنتی چیه دیگه

قربونت بشم که اینقد حرص میخوری عشقم😂😂❤

دیدی چجوری دلبری میکرد مثلا؟هرزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم منم داستانتو خوندم. چقد صبور و باگذشت بودی. انشالا خوشبخت بشی و هرچی خیره خدا برات رقم بزن ...

سیندرلا جونم مرسی نازم.همچنین تو گلم ایشالا خوشبخت باشی❤😍

سلام نیلوفر عزیزم ،خوبی خواهری؟ من نصف داستانتو از نی نی سایت خوندم،نصف دیگشم از کانالت دارم ،دنبال ...

عشق من چطوری؟خوبی آجی‌ جونم؟

دورت بگردم مرسی از دعاهای قشنگت 

چشم عزیز دلم حتما...

آیدیم تو بیوی چنل هست.بهم پی ام بده بگو blue rose هستی.اکثر بچه های چنل بهم پی ام میدن

البته اگه دوس داشتی...

عشق منی😍

وااای استارتر بگو آخه چطور تحمل کردی عزیزم چطور؟؟ الهی ک خدا سر کافرشم نیاره.. خوشبخت بشی الهیییی م ...

الهی قربونت بشم مهربونم.ببشید گریه‌کردی عزیز دلم:((((

همچنین تو عشقم.ممنون از دعاهای قشنگت 😍😍😍🌷🌷💟💟😘🌼

عشق من چطوری؟خوبی آجی‌ جونم؟ دورت بگردم مرسی از دعاهای قشنگت  چشم عزیز دلم حتما... آیدیم تو ...

فدات بشم که انقد مهربونی،قربونت دوست عزیزم،چشم پیام میدم بهت💜

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
الهی قربونت بشم مهربونم.ببشید گریه‌کردی عزیز دلم:(((( همچنین تو عشقم.ممنون از دعاهای قشنگت 😍😍😍🌷 ...

خواهش میکنم.. دلت پاکه برا ماهام دعا کن ..نیلو جون باید مهریه تو از حلقومش میکشیدی بیرون ب تاوان کارایی ک باهات کرد و آسیبی که بهت زد.. 

چنلم میذارم عشق جان Entekhabe_eshtebah@ آیدی چنله

عزیزم من داستانتو خوندم و خیلی حرص خوردم ایشالا به حق پنج تن بهترین سرنوشت برات رقم بخوره خدا بخاطر عذاب و صبوریت بهترین چیزا و موفقیت چشمیگر و شایسته ای قسمتت بکنه دوست عزیزم واگذارشون کن به خدا ،بخدا خیلی ناراحت شدم شما خانومی و صبوری کردی و ایشالا خدا جوابتو میده خدا ایشالا به شما و خانوادت اجر بده و اینکه چه دختر با نزاکت و خوبی تربیت کردن
با اینکه موندنت اشتباه بود ولی چقدر تحمل کردی و صبوری و اینکه خودتو چقدر رنج و عذاب دادی
خدا سره کسی نیاره ایشالا ازین ببعدش بهترین زندگی و زیباترین زندگی نصیبت بشه ایشالا خوشبخت بشی عزیزم و سایه پدر و مادر و خانوادت سرت باشه

عزیزم من داستانتو خوندم و خیلی حرص خوردم ایشالا به حق پنج تن بهترین سرنوشت برات رقم بخوره خدا بخاطر ...

فدات شم عزیز دلم ممنون بابت حرفت و‌دعاهای قشنگت.خدا عزیزاتو‌نگه داره و‌سلامتی و‌‌ارامش ارزانی خونتون باشه.ممنون مهربونم❤❤❤❤🌹🌹

نیلوفر چقد صدات ناز داره 😍😍😍😍اصلانم لهجه اصفهانی نداری😍😍😍😍

من عاشق صدات شدم 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢