2777
2789
سلام. من همسر عرفانم اینجا تاپیک زدم چند وقت پیش ک‌ گزارش زدن پاک شد. بعد دوستان اومدن خصوصی‌ ازم ...

عزیزم من داستانتو خوندم ولی اگه کسی منحرف باش هیچی روش تاثیر نمیزار به نظرمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داستان زندگیتو خوندم خیلی غم انگیز بود 

ولی شکر خدا جدا شدی

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عاشقتم 😉 😙😙😙😙

امضات سوزناک بود 😢

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

اها شما همون خانمی که از طرف خانواده حمایت نمیشدی هی میگفتن بساز باهاش اشکال نداره گلم ایشالا خوشبخ ...

نه نفس جان من خانوادم از کارهای همسرم اطلاعی نداشتن چون من بهشون نمیگفتم.وقتی فهمیدن و من بهشون گفتم خیلی حمایتم کردن.

مرسی از دعای خوبت ناربن عزیزم😍همچنین گلم

چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@

خوب خواهرش چی می تونس بهش بگه 

شاید می گفت ولی کارساز نبوده

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

آها یادمه داستانت، بیخیال زندگیتو بکن این حرفا همش کشکه، اگه دلت خیلی پره بهش جواب بده نه تنها حلا ...

ممنون مهری خانوم‌ جان😍همچنین گلم

خخخخخخخخخخخخخخ اي دلم

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
عزیزم منم داستانت رو خوندم زندگی خییلی سختی داشتی نکنه گول حرفاشون رو بخوری برگردی امیدوارم الانم خو ...

قربونت برم شایلی جونم...همچنین😍❤