2777
2789
من داستانتو خوندم قبلن عزیزم اهمیت نده ارامشتو بهم نزن اگه میتونی مدتی از شهرتون برو یکم فاصله بگیر ...

نه عزیزم من تازه اعصابم راحت شده

اینا ولم‌ نمیکنن

چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داستان زندگیتو خوندم عزیزم

خداروشکر زود از شر شوهرتو خانوادش راحت شدی

لطفا اصلا جوابشونو نده

چرا انقدر عرفان دنبال خانماس؟این یه مریصی هستش؟برام جالبه!

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

عزیزم الان حالت بهتره؟ زندگیت رو به راه شده ؟ الهی شکر که یه خانواده خوب داشتی که حمایتت کردن

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

منم در جریان مشکلاتت بودم عزیزم خوشحالم جدا شدی نذار اصلا خامت کنن به هیچ عنوان جوابشون و نده.

زندگیت و میتونی بهتر از قبل بسازی،مطمئنم

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

من آدم مزخرف زیاد دیدم و شنیدم حتی از نی نی سایت. باید اعتراف کنم هیچکس مزخرفتر از این عرفان تابحال نبوده

هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید
من‌ خطمو‌ عوض کردم.حتی دوستامم ندارن خط جدیدمو. خواستم‌ یه مدت دور باشم‌ از همه ولی گاهی اینو‌ روش ...

سلام عشقم خوبی؟

عزیزم خودشو فهمیدن چه عذابی بهت دادن الان عذاب وجدان گرفتن یاد حلالیت افتادن..... آسمون به زمینم برسه هیچوقت برنگرد بااون پسره نامرد حتی نمیخوام اسمشم بیارم

بی تفاوت باش و زندگیتو کن و لذت برم گلم انشاله خدا بهترینا رو بهت بده خواهری

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.