فقط بخاطر همین موضوع ب طلاق فک میکنید؟! یا شرایط دیگ ای هم دارن؟؟
مهمترينش همينه بقيه مسايل رو باهاش كنار اومدم. من خودم دانشجوي دكتري هستم كار پاره وقت دارم ولي توقع دارم همسرم با توجه به درآمدش به من پول بده ولي يك هزارمشم نميده اين خيلي ناراحتم ميكنه
هيچيش به اسم خودش نيست، پس با اين حساب كاري نميتونم بكنم 😢😢 خيييلي خرج ميكنه براي خودش و خوان ...
خب شماهم خرج کن برو ارایشگاه بگو فلان قدر شد لباس بخر. برو رستوران. برا خونت وسیله بخر من خواهرم دقیقا وضعیت شمارو داره. این رویه رو پیش گرفته الان هم بیشتر ب خودش میرسه هم دیگ نمیرسه همسرش کمک کنه ب دیگران. در ضمن یا شوهر شماخیلی زرگند یا دوست وکیل دارند یا تو اشنایان کسی رو دیدند ک خانم اموالش رو گرفته ترسیده. در هر صورت بیخیال باشو خرج کن.
باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
خب شماهم خرج کن برو ارایشگاه بگو فلان قدر شد لباس بخر. برو رست ...
مشكل من خريد و اين مسايل نيست خريد حسابي و رستوران با خودش ميرم ولي حق خودم ميدونم كه پول در حد توانش بده كه نميده، خيليييي هم سر اين مسئله دعوا و بحث كرديم نميده كه نميده. احساس ميكنم بايد پس انداز كنم و رفتاراي خودش باعث شده احساس امنيت نكنم تو زندگي و احساس ضرورت كنم براي پس انداز شخصي
چه کار کردی خواهر یاد ماهم بده من هم حقوقم می ره تو جیب همسر پس اندازمون هم تو حساب اونه و من از گرد ...
والا من وقتی خونه پدرم بودم خیلی دختر ولخرج و بی حساب کتابی بودم ازون ورم همسرم ورشکست شده بود تازه داشت سعی میکرد زندگیشو جمع و جور کنه روزای اول عرسیمون بهش گفتم بیا تو قسطای منو بده با درامد تو خرج زندکیمونو بدیم درامد منم پس انداز کنیم که ناراحت شد و قبول نکرد ، دو ماه بعدم دیگه سرکار نرفتم و از بیمه بیکاری استفاده کردم دیدم این داره فکر میکنه من روال سابقمو میخوام ادامه بدم کارت حقوقمو با احترام تقدیمش کردم که خرج الکی نکنم بعدم با سیاست بیشترشو ازش می گرفتم اونم خوشحال بود و هرجا می نشست میگفت زنم کارت حقوقش دست منه ، اونم همچنان فکر میکرد من دارم مثل سابق خرج الکی می کنم ، بعد چند ماه پول لازم شد منم تو این مدت یاد گرفتم پس اندازکنم وقتی تو تنگنا پولارو بهش دادم انگار دنیا رو بهش داده بودم ، بعد از اون حواسم شش دنگ به زندکیم بود مهمون میومد باکمترین خرج بهترین پذیرایی رو می کردم ، همیشه پس انداز داشتم ، بهترین لباسا روبرای خودم میدوختم با کمترین قیمت ، کلا تو فامیلشون حسابی جا افتادم در مدت کوتاه. الان دیگه پولاشو میریزه به اون کارتی که دست منه میگه مطمئن تره تو خرابش نمیکنی
طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
والا من وقتی خونه پدرم بودم خیلی دختر ولخرج و بی حساب کتابی بودم ازون ورم همسرم ورشکست شده بود تازه ...
شوهر من حساب یه قرون که خرج می کنم رو هم داره یه بار هم که تقریبا سی تومن کنار داشتم بهش دادم دیگه فکر می کنه من دورش می زنم و پول نگه می دارم کلا یه اخلاقایی داره که رو اعصابه . ممنونم که وقت گذاشتی و جوابم رو دادی کاش من هم یه کم سیاست یاد می گرفتم