2777
2789
عنوان

ميزان پرداختي ماهيانه شوهر به زن

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 60 پست
يعني با توجه به گردش مالي حساب بانكيش؟ شوهرم يه حساب به اسم خواهرش باز كرده پولاي گندش تو اونه 😢😢 ...

عه وا چه بد

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
وااااای چطوری با این پولا زندگی می کنین.  شوهر من ماهیانه 7 میلیون به حسابم میریزه ولی بازم کم ...

٧ تومن؟؟؟؟؟؟؟ خواهر چطور مديريت ميكنيش 

اينجوري كه بايد از خيلي از خرج هات بزني 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چقدر بهت ميده استارتر؟

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

مبلغ خاصی در نظر نداریم هر وقت پول لازم داشته باشم میگم میریزه به کارتم. قبلنا کلا پولو میداد به من. حساب کتابا دست من بود. ولی دو سه سالی هست سپردم به خودش. بی استرس از قیمتا و قبضا و قسط ها، زندگی می کنم.

خخخخ،خوش به حالت. چطو بهش گفتی؟شوهرا باید برن یاد بگیرن

نگفتم خودش میددده ..هرکی خسیس باشه از همون اول خسیسه ..دست زنم نیس ک چطو بهش بگهه😎

یه آرامشۍ توی صدآش هس که معتآدشم 😋😍😍😍
٧ تومن؟؟؟؟؟؟؟ خواهر چطور مديريت ميكنيش  اينجوري كه بايد از خيلي از خرج هات بزني

خب معمولا به جای هر روز یک روز در میون میرم آرایشگاه.

طلا و اکسسوری هم نسبت به قبل ارزون تر انتخاب میکنم 

😆😆😆  

خدا جونم خودمو به خودت سپردم 💖 نگرانی ندارم 💖میدونم تو برام قشنگترینا رو میسازی 💖
يعني با توجه به گردش مالي حساب بانكيش؟ شوهرم يه حساب به اسم خواهرش باز كرده پولاي گندش تو اونه 😢😢 ...

من تو دفتر وکالت کار مبکنم  متاسفانه یکی از کارهایی  ک پیشنهاد میکنن ب اقایون همین هست.   هر چیزی ک ب نامش باشه.  نسبت به شغلش  و حساب بانکی و  شان اجتماعیش  براش  میزنن.  البته شما  اگ کارشناس کم تعیین کنه میتونید  دوباره اعتراض  بزنید   

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
خوش به حالت چطوري اين كارو كردي؟ يعني چطوري قانعش كردي كه پولا تو حساب تو باشه؟

والا حقیقتا من کاری نکردم خودش همچین آدمیه ک مادیات اصلا براش مهم نیس ولی خب بهم اطمینان داره چون من کلی پس اندازمیکنم

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
من نمیگیرم خودش میدده .دوس ندارررم بده🙂

من دبيرستاني بودم 

دوست پسرم دوتا كارت شار ژ ٢ تومني خريده بود واسم 

من نميگرفتم 

وسط خيابون دعواااا😂😂😂كشمكش 

الان ياد اون روز افتادم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
من تو دفتر وکالت کار مبکنم  متاسفانه یکی از کارهایی  ک پیشنهاد میکنن ب اقایون همین ه ...

هيچيش به اسم خودش نيست، پس با اين حساب كاري نميتونم بكنم 😢😢 خيييلي خرج ميكنه براي خودش و خوانوادش، براي منم خيلي خرج ميكنه ولي پول خيلييي كم ميده.

با اين همه پول حالا ميخواي چه كار كني؟!😂😂😂

می خوام بزنم تو کار سکه و ارز😂😂😂😂

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊