2821
2789
عنوان

ایده کار درمنزل

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 60 پست
یه مدت کارت ویزیت میزدم برا یه کافینت بود الان دیگه نمیخواد خودش رفته یادگرفته  فتوشاپو مسلطم ...

منم تایپ و پاور تجربه دارم چندسال 

چطور کار پیدا کنیم

بعصی ار کافی نتا خیلی کم میدن ص ۵۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تهران هستین میتونین از این شرکتا کارای مونتاژ بگیرین تو خونه انجام بدین تا جایی که من میدونم خو ...

نیستیم.ب نظرم شهرای بزرگ راحت کار گیر میارن ما ک هیچی

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
ی مدت انجام میدادم اما چشام ضعیف شد  الانم دنبالشم

من اگه تایپ بلدبودم همینکارو میکردم ی مدت توی مغزم همین بود ولی بلد نیستم متاسفانه

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
منم میخوام رشتم کامپیوتر بوده فوق دیپلم دارم 

شرکتا یا کافی نت ها نیاز ندارن رشته ات رو

منم تایپ و پاور تجربه دارم چندسال  چطور کار پیدا کنیم بعصی ار کافی نتا خیلی کم میدن ص ۵۰۰

سایت هایی هستن مخصوص تایپ..جستجو کن مثلا سایت های تایپhttps://www.google.com/search?client=opera&q=سایت های تایپ&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
من اگه تایپ بلدبودم همینکارو میکردم ی مدت توی مغزم همین بود ولی بلد نیستم متاسفانه

راه میافتی 

منم اوایل سختم بود کم کم راه افتادم 

چندتا بودن متاسفانه گم گردم شمارشونو 

اونا بااین که ۵۰۰ تومن میدادن صفحه ای 

اما همیشه کار میدادن بهم 

چقدرمیدن؟

نمیدونم والا

ولی شنیدم خیلی زیاد هست اینجورکارا

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
متاسفانه زمین شناسی خوندم هیچ کاری واسه ما نیست     ن عزیزم مهارت خاصی ندارم

منم حقوق خوندم و لیسانس دارم خیر سرم ولی تو هیچ کاری مهارت ندارم کارای هنری ک اصلا .نمیدونم چیکارکنم 

مونتاژ چی؟

هرچیزی. نمیدونم والا

منم شنیدم

خودم تهران نیستم😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نیستیم.ب نظرم شهرای بزرگ راحت کار گیر میارن ما ک هیچی

منم همینطور😁

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز