2821
2789
عنوان

ایده کار درمنزل

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 60 پست
منم دوست دارم کارای خونگی هم سرگرمی هم منبع درامد ،جعبه کادو درست کردن هم خوبه بنظرم ،یا کارای نمدی& ...

من میدونم ک اگر درست کنم هم هیچ مشتری ندارم   

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
خب اول ببينين تو چي مهارت دارين؟ دوست من كيك خونگي ميپزه اوايل پخش ميكرد قنادي و سوپر مار ...

خواهر اگر من اینا رو درست کنم رو دستم باد میکنه والا.ی بار همچین کاری کردم

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من میدونم ک اگر درست کنم هم هیچ مشتری ندارم    

اره پیدا کردن مشتری مشکل اساسی،تا بخوای پیدا کنی طول میکشه،منم لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم تدریس میکردم قبلا ولی کم حقوق میدادن الانم ک دیگه باردارم و بعدم دوست دارم بیشتر کنار بچم باشم 

منم حقوق خوندم و لیسانس دارم خیر سرم ولی تو هیچ کاری مهارت ندارم کارای هنری ک اصلا .نمیدونم چیکارکنم ...

دلم خیلی میسوزه وقتی میبینم یعضی ها با فامیل بازی و... میرن سر شغل های دولتی ولی ما همچنان تو خونه نشستیم و حرف های خاله زنکی میزنیم

خدایا تو که باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش ...
هرچیزی. نمیدونم والا منم شنیدم خودم تهران نیستم😁

مونتاژ مثلا جعبه خام کادو رو میدن شما باید سرهم کنی .. یا حتی مثلا بسته بندی بدلیجات ، کش مو ...

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
اره پیدا کردن مشتری مشکل اساسی،تا بخوای پیدا کنی طول میکشه،منم لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم تدریس ...

بخدا حتی اگر کم هم بدن برو با این اوضاع خراب.منم باردارم ولی چیکارکنم با این قسط و بدهیا هیچی واسمون نمیمونه

بخدا حتی اگر کم هم بدن برو با این اوضاع خراب.منم باردارم ولی چیکارکنم با این قسط و بدهیا هیچی واسمون ...

فعلا ک دیگه نمیشه ماهای اخرم انشاالله بعدا ببینم قسمت چیه،اره واقعا اوضاع خیلی خرابه

به خاطر بارداری بیرون نمیتونم برم الانم نیاز دارم کار در منزل میخوام که نمیدن

جرا بخاطر بارداری نمی تونی؟

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
بخدا حتی اگر کم هم بدن برو با این اوضاع خراب.منم باردارم ولی چیکارکنم با این قسط و بدهیا هیچی واسمون ...

ای جانم خانمی ناراحت نباش خدا بزرگه > بچه روزیشو با خودش میاره توکل کن ب خدا

خدایا تو که باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش ...
دلم خیلی میسوزه وقتی میبینم یعضی ها با فامیل بازی و... میرن سر شغل های دولتی ولی ما همچنان تو خونه ن ...

رشته من سالانه چندتا ازمون برگزار میکنه مثل وکالت قضاوت و سردفتری ولی چ فایده ک اونا هم پارتی بازیه و ما رو راه نمیدن.چندماه قبل رفتم تهران ازمون دادم ۱۸ساعت راه با کلی مخارج ولی چ فایده قبول نشدم .دیگه از درس خوندن دلسرد شدم 

تايپ خسته كننده هست عوارض داره نسبت ب درامدش

بنظرم بريد مهارت ياد بگيريد

مثلا مزون بريد كارهاي ريز انجام بدين در كنارش بهتون ٤ تا چيز ياد بده

يا توي فرهنگسراي پاركها دوره هاي اموزشي با قيمت مناسب بريد

و يك مهارتي رو ياد بگيريد شروع كنيد

الان خيلي جاها ديگه دوره اموزشي نميذارن بهتون كار ياد ميدن براشون انجام بدين پولي نميدين و اونا هم نميدن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
رشته من سالانه چندتا ازمون برگزار میکنه مثل وکالت قضاوت و سردفتری ولی چ فایده ک اونا هم پارتی بازیه ...

خب توي همون دفاتر بهت كار نميدن؟

البته يكي دفتر ميزنه كل فك و فاميلش مياره تو همون دفتر

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ای جانم خانمی ناراحت نباش خدا بزرگه > بچه روزیشو با خودش میاره توکل کن ب خدا

درسته ولی اون چ گناهی کرده چمیدونستم اوضاع میخواد اینقد خراب بشه وگرنه نمیزاشتم باردار بشم.باید از همه چی بزنم تا قسط بدیم همه چی تو دلم بمونه تا کرایه خونه داده بشه

خب توي همون دفاتر بهت كار نميدن؟ البته يكي دفتر ميزنه كل فك و فاميلش مياره تو همون دفتر

نه همش مجوز میخواد و همه اونایی ک دفتر میزنن وکسایی ک پیششون کارمیکنن هم باید همین ازمونا رو بدن.دیگه پارتی بازی کردنشون ک کاملا مشخصه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز