2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم و تخمدان

346 بازدید | 40 پست

سلام دوستام‌من امروز لک بینیم شروع شد تا فردا هم پریودم بازمیشه.دکترم برام عکس رنگی نوشته که بعد پریود انجام بدم ولی هیچ قرصی ننوشته برام که قبلش مصرف کنم خودم داکسی خریدم چندروز قبل عکس بخورم.هرکی عکس گرفته بیاد بگه سخته دردش یا نه و اینکه چکارکنمو چیا باخودم ببرم.خیلی نگرانم پریودام سه روزن روز چندم برم واس عکس.مرسی اگه تجربتونو بگسن بهم

من پارسال انجام دادم اصلا درد نداشت فقط تلقینه که دیگران میگن درد داره وگرنه اصلا درد نداره.

یادم نیست روز چندم رفتم.اما وقتی رفتم قبلش یه قرص که برا درد پریودی هست که الان اسمش یادم نیست خوردم و با خودم یا نوار بهداشتی بردم که به کارم نیومدچون اونجا خودشون یه پنبه بزرگ بعد عکس گذاشتن برام.اصلا هم خونریزی بعدش نداشتم و درد هم بعدش اصلا نداشتم.

موفق باشی

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نازایی داری 

نه‌کلم‌من بهمن‌ماه حامله بودم‌ولی سقط شد الانم‌هرناه تخمکاس خوب دارم‌شوهرمم‌ازمایشش سالنه ولی باردارنشدم دکترعکس رنگی نوشت برام گفت شاید بعد سقط لولهات مسدود شده