2777
2789
عنوان

بهترین شب زندگیم بعد مدت ها+عکس😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم هدف یه سری از گفتن این جور چیزا چیه...آقا خوشی خوش بحالت.یه کسایی هستن که حال دلشون ناخوش ...

میگیم تا بدونن میتونن با ویزای کوچیکم خوش بود من تازه زندگی روی خوششو داره بهم نشون میده بعد چهار سال زندگی مشترک

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
نمیدونم کجا قدم زدن , ولی تو کتابامون اگه اشتباه نکنم همیشه نوشته بود بزرگترین دریاچه ایران خزره

اون بزرگترین دریاچه کره زمینه...به ایرانم اصلا ربطی نداره...چن سال دیگه شاید بزارن از دور نگاش کنیم

ببخشید گلم من تو کف اون دریاچه موندم ، اسم دریاچه چیه؟

گفتم گلم کیو در خرم آباد بزن گوگل میاره

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
میگیم تا بدونن میتونن با ویزای کوچیکم خوش بود من تازه زندگی روی خوششو داره بهم نشون میده بعد چهار سا ...

خدا رو شکر اسفند دود کن وان یکاد بخون ایشالله همیشه خوش باشی برای منم دعا فرما

من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕
اون بزرگترین دریاچه کره زمینه...به ایرانم اصلا ربطی نداره...چن سال دیگه شاید بزارن از دور نگاش کنیم

ما که جنوبیم , همین الان هم از دور میبینیمش 😕

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50