2777
2789
عنوان

بهترین شب زندگیم بعد مدت ها+عکس😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 104 پست
من نمیدونم هدف یه سری از گفتن این جور چیزا چیه...آقا خوشی خوش بحالت.یه کسایی هستن که حال دلشون ناخوش ...

باریک الله خواهر 

ایقد که نـــی نـــی سایت حـسودپـلاستیکی داره فــامیل نداره😄😓😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا باشه از این خونه تکونی ها😁😁😁مگه چند وقت بود خونه رو تمیز نکرده بودی همسرت دیده ذوق کرده بنده خ ...

نه اتفاقا بهم میگه وس وای داری

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
من نمیدونم هدف یه سری از گفتن این جور چیزا چیه...آقا خوشی خوش بحالت.یه کسایی هستن که حال دلشون ناخوش ...

چقدر با ناخوشی بقیه استرس بیوفته به جون ما. ول کنین آقا بزارین مردم خوش باشن و خوشحالیشونو فریاد بزنن. چکار دارین به خوشحالیه مردم. خوب کرد تاپیک زد روحمون تازه شده 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
بزرگترین دریاچه ایران کدومه؟؟؟؟؟؟    

دریاچه خرم آباد کیو.بزن گوگل ببین

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
دور دریاچه خزر قدم زدن؟؟؟؟یعنی رفتن روسیه؟؟

نمیدونم کجا قدم زدن , ولی تو کتابامون اگه اشتباه نکنم همیشه نوشته بود بزرگترین دریاچه ایران خزره

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50