2777
2789
عنوان

چقدر دکتر زنان با طب سنتی فرق میکنه.

| مشاهده متن کامل بحث + 3259 بازدید | 52 پست
اره والا من چند مورد شنیدم این مدلی این اخریش بوده یبار یکی میگفت دکتر بهم گفته رحمت بدرد نمیخوره در ...

قدیما چطوری باردار میشدن؟ 

مگه اصلا دکتر میرفتن؟

مثل ما انقدر اینور اونور میکردن؟ 

نه

همه و همه اش دست خداست و بس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه ای یو ای چقدره؟چحوری انحام میدن درد ندارع؟

من قبل عید بود دوبار انجام دادم

هربار نزدیک به 700 یا 800 میشد با سونو و ویزیتو وقرصاش. 

خود عمل ای یو ای 400 بود هزینه اش

درد نداره

مثل معاینه است

من قبل عید بود دوبار انجام دادم هربار نزدیک به 700 یا 800 میشد با سونو و ویزیتو وقرصاش.  خود ...

امروز دکتر میگف ۱تومنه هزینش، حالا انشالله نتیجع بگیرم پولش مهم نیس، خیلی خسته و ناامید شدم  هیچکی از خونواده هامونم نمیدونه مشکل داریم هروزم ی بهونه میارم واسشون ک هنوز زوده واس بچه

خدایا  ،  تورو خدا ......
من قبل عید بود دوبار انجام دادم هربار نزدیک به 700 یا 800 میشد با سونو و ویزیتو وقرصاش.  خود ...

کم تحرکی شوهرتون چند بود ک منفی شدی؟نمیدونم چرا دودلم میترسم منفی بشه دیگ اززندگی کردنم سیربشم

امروز دکتر میگف ۱تومنه هزینش، حالا انشالله نتیجع بگیرم پولش مهم نیس، خیلی خسته و ناامید شدم  هی ...

انشالله که نتیجه میگیری عزیزم. 

من چون از ازدواجم خیلی میگذره دیگه همه میدونن😂😂😂

خانواده هامون که خیلی پشتمونن و بهمون دلگرمی میدن

فامیلای منم از وقتی فهمیدن سقط کردم خفه شدن و هیچی راجع به بچه دار شدنم نمیگن

اخه دکترا مگه خدان که انقدر راحت یه نفرو ناامید میکنن؟ دل میشکنن؟ و......  اینا همشون وسیله ان ...

ببین من خودم طرفدار طب سنتی واقعی (نه از نوع شارلاتانیش)هستم و مراجعه دارم به مرکز طب سنتی بیمارستان شهدای تجریش. اما منشا این فکرت اینه که دید حرفه ای و proffesional نداری!

از عجله ها و بی دقتی ها و تشخیص های اشتباه که بگذریم، یک آدم و متخصص حرفه ای در حوزه علم و تخصص خودش اونچه رو که میفهمه و پیش بینی میکنه میگه. قاعدتا هم نباید ناراحتی داشته باشه شنیدنش... اما ماها شرقی و عاطفی هستیم.

قبول دارم نحوه بیان هم مهمه ولی وقتی پزشکی میگه نمیشه یعنی در حوزه ی علم، با شواهد موجود، امکان بارداری وجود نداره. همین...

من طلاق گرفتم و کارهای دادگاهی داشتم. وکیلم خیلی وقتها خیلی جدی میگفت امیدی نیست. ولی چاره تی هم جز چنین اقدامی نداریم! البته گاهی قاضی یکدفعه رای مناسبی میداد ولی خیلی وقتها هم وکیل کاملا درست گفته بود... اولش برای من ناگوار بود مواجهه با حقیقت ولی بعدها دیدم این منطقی ترین راهه و از امید واهی دادن بهتره.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ببین من خودم طرفدار طب سنتی واقعی (نه از نوع شارلاتانیش)هستم و مراجعه دارم به مرکز طب سنتی بیمارستان ...

من کاملا با حرفات موافقم

این طب سنتی که ما میریم پیشش خیلیا ازش نتیجه گرفتن و حتی وقت سرخاروندن نداره و تو کل مازندران اوازه اش پیچیده. 

ببین من وقتی دوبار طبیعی باردار شدم چرا دکترم باید بگه راهی جز ای وی اف نداری؟ مگه من نازام؟ البته از نظر من نازایی وجود نداره چون اگه خدا بخواد معجزه ها اتفاق میفته. 

دکترم میگه تا قرص نخوری باردار نمیشی ولی من دوبار بدون قرص باردار شدم

من کاملا با حرفات موافقم این طب سنتی که ما میریم پیشش خیلیا ازش نتیجه گرفتن و حتی وقت سرخاروندن ندا ...

من احتمالا ماه بعدی بیام شمال ، ادرسشوـمیدی ی سرشاید اومدم اونجا، تاحالا با داروهایی ک داده حامله شدی و نتیجه گرفتی؟چ داروهایی میده

من احتمالا ماه بعدی بیام شمال ، ادرسشوـمیدی ی سرشاید اومدم اونجا، تاحالا با داروهایی ک داده حامله شد ...

من اردیبهشت باردار شدم با طب سنتی

داروی خاصی هم بهم نداد. رازیانه بهم داده بود

عطاری یار دیار هند

آمل، بلوار بسیج، لاله 44