2777
2789
عنوان

چقدر دکتر زنان با طب سنتی فرق میکنه.

| مشاهده متن کامل بحث + 3259 بازدید | 52 پست
یه دفعه ه دکتر به خانمی که بچه هاشسقط میشدن،گفته بود این بچه هایی که سقط میشن نقص دارن.باهمین حرف خی ...

من این دفعه ازمایشات سقط مکرر رو دادم و همسرمم ازمایش اسپرم

دکترم جوابو دید گفت تو سالمی مشکلی نداری ولی با این وضع اسپرم همسرت هیچ راهی جز ای وی اف نداری

یعنی چی این حرف؟ 

من دوبار باردار شدم و هردوبار طبیعی بدون قرص و امپول. 

همسایه ما بچه دومو میخواست.سنش فک کنم ۴۵ بود.حامله که شد گفت اینقدر دکتری بهش استرس داده بودن که بچت تو این سن به احتمال زیاد عقب افتاده یا ناقصه.

بچش ماشاءالله یه دختر ناز وباهوشه الان

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز من یک سال و نیم خودمو سپردم دست دکترا و قرصا و آمپولا و آی یو آی و..... ولی چی شد؟ هیچی.& ...

شما که گفتی پیش متخصص طب سنتی سقط کردی. همین سقط خودش باعث تخریب رحمه، تلاش پزشک بارداری موفقه نه صرفا بارداری.

ضمن اینکه پزشک داریم تا پزشک. وقتی هر دو زوج مشکل دارن بارداری سخت میشه 

بنظر شخصی من این افراد بهتره رحم اجاره کنن تا بدن زن کمتر آسیب ببینه و همزمان صاحب فرزند هم بشن. ریسک سقط هم نداره یا کمتر داره.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
شما که گفتی پیش متخصص طب سنتی سقط کردی. همین سقط خودش باعث تخریب رحمه، تلاش پزشک بارداری موفقه نه صر ...

من یه بار پارسال تو همین رفتن و اومدنا پیش متخصص زنان سقط کردم

این بارم اینجوری

میخوام بگم به داروهای گیاهی خیلی زود جواب دادم

ولی ما از اول میدونستیم همسرم واریکوسل داره و عمل کرد ولی فایده نداشت

سقطای من اصلا به مرحله دیدن جنین و تشکیل قلب نمیرسن یعنی نطفه یا لقاح ضعیفه

شما که گفتی پیش متخصص طب سنتی سقط کردی. همین سقط خودش باعث تخریب رحمه، تلاش پزشک بارداری موفقه نه صر ...

من به شخصه ترجیح میدم باردار نشم تا اینکه بچه ام بخواد تو رحم زن دیگه ای رشد کنه

منم ی سال و نیمع باردارنشدم امروز رفتم دکتر گف ای یو ای کن  خیلی دلم شکسته

من دوبار ای یو ای کردم بی فایده بود

از هر 100 عمل 10 تاشون به بارداری ختم میشه

دکترا بلد نیستن حرف بزنن

به نظرم اول و اخرش این تصمیم توئه که میخوای تن به چه کاری بدی

هیچ کسم نمیتونه مجبورت کنه

من دوبار ای یو ای کردم بی فایده بود از هر 100 عمل 10 تاشون به بارداری ختم میشه دکترا بلد نیستن حرف ...

کجا ای یو ای کردی؟؟مشکلتـ چیه؟؟نمیدونم میخام شانسمو امتحان کنم ببینم چی میشه خسته شدم دیگ

خدایا  ،  تورو خدا ......
من به شخصه ترجیح میدم باردار نشم تا اینکه بچه ام بخواد تو رحم زن دیگه ای رشد کنه

بهرصورت سلامتی خودت هم مهمه. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
کجا ای یو ای کردی؟؟مشکلتـ چیه؟؟نمیدونم میخام شانسمو امتحان کنم ببینم چی میشه خسته شدم دیگ

ما مشکل اصلیمون کم تحرکی اسپرم و تعداد کم اسپرم همسرمه. 

من کلینیک ناباروری بابل این کارو کردم. 

من 2 ساله اقدامم و 2 بار سقط داشتم

حرف دکترا هم نباید زیاد جدی گرفت دوستم پریودش عقب افتاده بود رفته بود دکتر با امپول پریود شده بود سونو هم گرفته بود گفته بود تو دیر باردار میشی همون ماه باردار شد

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
حرف دکترا هم نباید زیاد جدی گرفت دوستم پریودش عقب افتاده بود رفته بود دکتر با امپول پریود شده بود سو ...

ولی خب با همین حرفاشون ناامیدی بدی میندازن تو دل ماها و این خودش جلوی بارداری رو میگیره

ما مشکل اصلیمون کم تحرکی اسپرم و تعداد کم اسپرم همسرمه.  من کلینیک ناباروری بابل این کارو کردم ...

منم کم تحریکی اسپرم و تخمک گذاریم مشکل داره، حالا میخام رویان وقت بگیرم واس ای یو ای، . ای یو ای کردی چجوری جواب نگرفتی اخه میگن نزدیک تخمک انتقال میدن اسپرمو

خدایا  ،  تورو خدا ......
ولی خب با همین حرفاشون ناامیدی بدی میندازن تو دل ماها و این خودش جلوی بارداری رو میگیره

اره والا من چند مورد شنیدم این مدلی این اخریش بوده یبار یکی میگفت دکتر بهم گفته رحمت بدرد نمیخوره دربیار بنداز دور همیشه با امپول پریود میشده ولی دوتا بچه داره 

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....