2777
2789

ما عقدیم میخوایم خونه بگیریم شوهرم میگه مادرمم باید باخودمون زندگی کنه من میخوام جهیزیه امو بچینم تو خونه اون خودش ی خونه کامل دارا چیزاشو کجا جا بدم آخه شوهرمم قبول نمیکنه وسیله ها مامانشو ببره بده سمساری دلم نمیخواد شوهرم ناراحت بشه ولی واقعا با مادرش بودن سخته خیلی خسیسه همیشه حق با خودشونه از نظرش و خیلی خسلت بده دیگه منم میخوام بیام ی شهر غریب زندگی کنم واقعا سختمه ولی نمیدونم چیکار کنم شوهرم قبول کنه مادرش تنها زندگی کنه کمک کنین

مگه مادرش الان  خونه نداره؟قبل از عقد باید در این باره توافق میکردین 

ابدا اصلا به هیچ عنوان قبول نکن نیازهای روحی و جسمی و تمایلات نسل های مختلف باهم متفاوته حتی میزان نیازشون به خواب!!!!هم ارامش اون خانم به هم میخوره هم شما هیچکدوم دیگه خوسحال نیستین و روابط خوبی ندارین

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل خودشونه. واقعا زیر بار نرو. نمیدونم مال کدوم شهری ولی این کار = بدبختی

گفتم عروسیو عقب میندازم تا بتونی دوتاخونه بگیری اونم واقعا تو فشاره بقیه برادر خواهرا کمکمون نمیکنن دلم نمیخواد زیاد تحت فشارش بزارم ولی از ی طرف میدونم همه حرمتا میشکنه اینحوری