من یک سال و نیمه عروسی کردم، الان شش ماهه اقدامم چون تنبلی دارم هنوز باردار نشدم، یه جلسه ای فامیل مادرشوهرم هرماه داره که منم اونجا میرم کمکشون میکنم، الان چند وقته هرررررکی منو میبینه میگه مامان نشدی؟چراااااااا؟زودتر بچه بیارین، منم چی بگم آخه مجبورم بگم فعلا زوده یا گرونیه یا قسط زیاد داریم، لامصبا همه اش از مادرم و مادرشوهرمم می پرسن، مادرشوهرمم جواب یکیشونو داده، چون فکر میکنه شوهرم واریکوسل داره، البته آزمایشاش خوبه ولی اون فکر مبکنه بخاطر اون ما تاحالا بچه دار نشدیم، و اصلا به رومون نمیاره چرا بچه ندارید، من از موقع عروسی به شوهرم گفتم بیا بچه دارشیم اون هم میگفت نه من آزمایشام خوبه یک سال بچه نمیخوام، دیروز تو جلسه یه خانمه هی میگفت بچه بیار و از مزایای بچه دار شدن میگفت ، منم گفتم الان وضعیت مملکت خوب نیست، گرونیه، البته شوهرمم تا الان بچه نمیخواست، فکر کنم فامیل مادرشوهرم اینو شنیده به مادرشوهرم گفته، چون دیشب رفتم خونشون سرسنگین بود😔😔😔😔😔مگه من حرف بدی زدم، مگه دروغ گفتم؟اگه به روم آورد چی بگم، کلا اخلاقش اینه از کاه کوه میسازه😣😣
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
شما حرف بدی نزدی. اونم چیزی به روت نمیاره ولی اگر هم گفت بگو مگه دروغ میگم؟ اول اینکه شرایط جامعه بده. دوم اینکه بچه دار شدن باید به رضایت پدر و مادر بچه باشه. نه من نه شوهرم الان راضی نیستیم. سوم باید یه جوری از دست ادم فضول راحت میشدم دیگه برا همین این بهونه رو اوردم. قرار نیست تو هر سوراخی مردم سر کنن و فضولی کنن که. شما هم خودتون چند بار جوابشون رو دادین ولی من حس کردم اینبار اگر خودم بگم شاید دست از فضولی بردارن