من یک سال و نیمه عروسی کردم، الان شش ماهه اقدامم چون تنبلی دارم هنوز باردار نشدم، یه جلسه ای فامیل مادرشوهرم هرماه داره که منم اونجا میرم کمکشون میکنم، الان چند وقته هرررررکی منو میبینه میگه مامان نشدی؟چراااااااا؟زودتر بچه بیارین، منم چی بگم آخه مجبورم بگم فعلا زوده یا گرونیه یا قسط زیاد داریم، لامصبا همه اش از مادرم و مادرشوهرمم می پرسن، مادرشوهرمم جواب یکیشونو داده، چون فکر میکنه شوهرم واریکوسل داره، البته آزمایشاش خوبه ولی اون فکر مبکنه بخاطر اون ما تاحالا بچه دار نشدیم، و اصلا به رومون نمیاره چرا بچه ندارید، من از موقع عروسی به شوهرم گفتم بیا بچه دارشیم اون هم میگفت نه من آزمایشام خوبه یک سال بچه نمیخوام، دیروز تو جلسه یه خانمه هی میگفت بچه بیار و از مزایای بچه دار شدن میگفت ، منم گفتم الان وضعیت مملکت خوب نیست، گرونیه، البته شوهرمم تا الان بچه نمیخواست، فکر کنم فامیل مادرشوهرم اینو شنیده به مادرشوهرم گفته، چون دیشب رفتم خونشون سرسنگین بود😔😔😔😔😔مگه من حرف بدی زدم، مگه دروغ گفتم؟اگه به روم آورد چی بگم، کلا اخلاقش اینه از کاه کوه میسازه😣😣
من دوازده ساله ازدواج کردم ی دختر دارم ولی جاریم شش ساله ازدواج کرده دو تا بچه دو ساله و سه ساله زندگی هر کس به خودش مربوطه کی چند تا می خواد بچه بیاره
دختر خالم تو سوئد زندگی میکنه ۲۳ ساله رفته هرچقد میگن برگرد میگه نه.چرا چون میگه ایرانیا خوبن ولی تو زندگی هم خیلی سرک میکشن اینجا راحتم.باید یجوری فرهنگ سازی شه.اخه به تو چه چرا بچه نمیاره یا کنکور قبول شد یانه حقوقش چقدره؟والا دیگه مونده بپرسن هفته ای چن بار با شوهرت میخوابی
چرا مادرشوهرت فکر میکنه شوهرت واریکوسل داره در حالی که میگی نداره؟
دکتر گفته بود داره، گفته بود شاید عمل بخواد، ولی همه آزمایشای شوهرم خوب بود، ما که دیدیم من مشکل دارم دیگه به خانواده اش نگفت آزمایشش مشکل نداره،اونا فکر میکنن یا خودمون نمیخوایم یا مشکل از شوهرمه
بخدا همه اش استرس دارم، تپش قلب دارم، از اینکه هیچ وقت بچه دار نشم😖😖😖😖دیگران هم همه اش میپرسن استرسم بیشتر میشه، همه اش میترسم پشت سرم بگن بچه دار نمیشه، یا بفهمن مشکلم چیه😞😞😞خیلی فضولن لعنتیا، خودم از این اخلاقا ندارم که از دیگران درباره مسائل زندگیشون بپرسم، میترسم ناراحت بشن، ولی کسی ملاحظه نمیکنه😞😞😞هرکی تو دوست و فامیل هم سن من بوده یا همزمان با من عروسی کرده یا حامله است یا بچه داره😞😞😞