2777
2789
عنوان

پسر من بلاخره چهار دست و پا رفت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 17132 بازدید | 209 پست
ممنون عزیزم.بله قسمت مهم هر مشکلی پذیرشش هست‌...شکر خدا پسر من در شرف راه رفتن هست و اولین قدمهاشو ب ...

واای لیدی جون خداروشکر 😍 امروز اومدم تاپیکت رو بخونم ببینم چه خبر از کیان و ببینم پیشرفت کرده یا نه ، خداروشکر عزیزدلم بهت تبریک میگم خیلی خیلی خوش حال شدم در حدی که اشک تو چشمامه ❤❤ 

شاید منو نشناسید ولی من شما رو تو تاپیک گروهی که با مینا و مامان حلما و مربا و چند نفردیگه بودید میشناسم و از تجربیاتتون خیلی استفاده کردم 

عزیزم کیان رو ببوس خیلی دلم واسش تنگ شد یهویی 😘😘

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...
واای لیدی جون خداروشکر 😍 امروز اومدم تاپیکت رو بخونم ببینم چه خبر از کیان و ببینم پیشرفت کرده یا نه ...

سلام  عزیزممم.ممنون از لطفت..کیان من کاملا راه افتاد..با هر قدمش خدارو شکر میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله به آقاکیان چه نازه ماشالله ....و افرین به شما مادر مهربون .....بخدا اشکم در اومد ....توروخدا ...

فدااات بشم عزیزم..روزهای سختی داشتم..خدارو شکر خدا کمک کرد و گذشت❤❤❤

واااای ممنون..الهیییی امین..خدا از دهنت بشنوه

سلاااااام.من تاپیکاتو خوندم عزیزم.پسرمنم 9ماه و نیمش مثل کیان جونه.میشه درخاست دوستیمو قبول کنی.خیلی ب راهنماییت احتیاج دارم خیلیییییییییی

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
عزیزم میشه راهنمایی کنی به چه علت کاردرمانی رو شروع کردی؟

عزیزم پسر من تا ۱۰ماهگی فقط میتونست بشینه و به یه طرف غلت بزنه..پا نمیگرفت..یعنی سرپاش میکردم پاهاشو جمع میکرد..بعد پیگیری دکتر کاردرمانی شروع کردم.