2777
2789
عنوان

پسر من بلاخره چهار دست و پا رفت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 17091 بازدید | 209 پست

اولین تاپیک توی نینی سایت که اشکم دراومد

خدابرات حفظش کنه عزیزم شما یه چیزی فراتر از مادری 😍

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

ماشالله چشم خدابهش باشه براش اسپند دودکن انشالله تو لباس دامادی پشت فرمون باعروس خوشگل مثل خودش ببینیش .......به حق اقا امام حسین خیرش روببینی درکت میکنم که چقدر ذوق داری همیشه لبت خندون باشه آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنتتتتتتتتتت....

مادر شدن با همه سختیاش راحته اما مادر واقعی بودن قابل تحسینه!!!!!!

امیدوارم هر روز شاهد پیشرف و شادی و موفقیتاش باشی و تو بهترین موقعیتهای اجتماعی و علمی ببینیش و به بالاترین درجات برسه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ای جانم ماشالله خدا حفظش کنه زیر سایه پدر و مادرش 

و خدا شمارو حفظ کنه واسه پسرتون ک اینقدر هواشو دارید و پیگیر رشد و سلامتی بچتونید انشالله خدا جواب تلاشاتونو بده و پسرتون روز به روز بیشتر پیشرفت کنه ❤️👏🙏

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙

الهیییی عزیزم محکم ببوسش خیلی مادر خوبی هستی شک نکن خدا سایه ات رو از سر گل پسرت کم نکنه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

آفرین به این روحیه عالی.عزیزم دلیل تاخیر تکاملی چی میتونه باشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

خداسلامتش کنه خانمی 

ان شاالله خیلی زود راه بره و هم خودش وهم شمالذتشوبچشی 

ماشاءالله خوشگل ونازه خداحفظش کنه 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
اولین تاپیک توی نینی سایت که اشکم دراومد خدابرات حفظش کنه عزیزم شما یه چیزی فراتر از مادری 😍

فدااات شم..باور کن وقتی که مادر بشی همه جوره همه کار واسه بچت میکنی...

ماشالله به اقا کیان و شمامامان مهربونش    توکل به خدا ، ادامه بدید انشالله هرچی سریع تر مشکل اقا کیان حل میشه
زمان زود میگذره تا به خودت بیای میبینی دومادش کردی   

این تاپیکو ببینید ---> چرخ خیاطی