2777
2789

سلام دوستان.بهمون گفتن باغستان خوبه برای خرید و آینده خوبی داره ولی من ترجیح میدم مهرشهر یا عظیمیه بخریم که میگفتن اونجاها رشد خودشو کرده نظر شما چیه الان برای خرید کدوم بهتره با بودجه ۴۰۰م

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا کدوم خلی میره باغستان خونه فقطططط عظیمیه یا اردلان ها

😂😂😂😂

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
فكر نكنم عظيميه و مهر سهر جاي خوبش با اين پول پيدا كنيد ولي مهرشهر عاليه

جاهای خوبشون کجاهاست میشه بگید؟

نه مهرشهر سه کیلیومتر از نقشه دوره 

عظیمیه بالاشهره بهتره جای پیشرفت داره 

لازم نیست خونه 500 متری بخری عظیمیه خونه 70 متریش صد می ارزه به مهرشهر

عظیمیه قشنگ با کلاس دم دست درسترسی اسون به همه جا جاده چالوس بغل پارک ایران زمین بازار از اونورم نزدیک به ازادگان جای باکلاس ولی مهرشهر واسه بچه مدرسه ای دارها و .. خوب نیست من کلا نمی پسندم مهرشهرو ولی عظیمیه تا 1 شب بخوای بری بیرون همه چییی هست

نه مهرشهر سه کیلیومتر از نقشه دوره  عظیمیه بالاشهره بهتره جای پیشرفت داره  لازم نیست خون ...

ناامید شدم میگن با این پول گیر نمیاد

دیگه چه جاهایی توی کرج پیشنهاد میدین؟

الان که خرید خونه اشتباهه قیمتا خیلی رفته بالا،جایی که ما میشینیم تا چندماه پیش متری ۱۴۰۰بود الان شده۲میلیون اطراف کرجیم

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.