2777
2789
عنوان

خانمای کرجی در مورد خرید ملک راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 20 پست

عظیمیه سمت میدون اسبی و بالاتر برای زندگی خیلی خوبه با این پول فکر کنم هفتاد هشتاد متری جای خوبش  بتونید بگیرید،مهرشهرم جای خوب و بد داره، سمت خیابون شهرداری (اگه اسم خیابون رو اشتباه نکنم ) خیلی خوبه ،جهانشهرم بد نیست خوبه

الان که خرید خونه اشتباهه قیمتا خیلی رفته بالا،جایی که ما میشینیم تا چندماه پیش متری ۱۴۰۰بود الان شد ...

خب میترسیم نگیریم گرونتر بشه روز به روزم که داره ارزش پول پایین میاد تو این مملکت هیچی ارزون بشو نیست

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میترسیم نگیریم گرونتر بشه روز به روزم که داره ارزش پول پایین میاد تو این مملکت هیچی ارزون بشو نیس ...

اینم هست ولی من هنوز امیدوارم بیاد پایین تا این حد خوش بینم

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
عظیمیه سمت میدون اسبی و بالاتر برای زندگی خیلی خوبه با این پول فکر کنم هفتاد هشتاد متری جای خوبش&nbs ...

فقط به جای خونه نیست که الان مهرشهر بلوار شهرداری یا جهانشهر برای بچه ها رفت و امد سخته مدرسه دم دست نیست تره بار باید با ماشین بری و خط تاکسی چیزی دم دست نیست 

من نمیدونم ملاک شما برای خونه ایده آل چیه ولی اینطور جاها مخصوصا بلوار شهرداری تو روز تنها نمیشه قدم زد چه برسه ادم شب یا غروب بخواد از جایی برگرده اونجور جاها واسه ادم ها پیر یا بدون بچه خوبه

فقط به جای خونه نیست که الان مهرشهر بلوار شهرداری یا جهانشهر برای بچه ها رفت و امد سخته مدرسه دم دست ...

ملاک هرکس برای انتخاب خونه فرق میکنه ،ایشون هم نگفتن ملاکهاشون چیه که میخوان مدرسه اطرافشون باشه ،بازار باشه یا چیزهای دیگه ،منم با توجه به ملاکهای خودم راهنماییشون کردم چون بچه ندارم و خریدها رو معمولا با ماشین میریم از فروشگاه میکنیم ،به غیر از این مناطق باکلاس و قیمت بالا معمولا تو همه خیابونهاشون سوپرمارکت یا مدرسه ندارن و حتما باید فرد ماشین داشته باشه وگرنه سختش میشه