2777
2789
عنوان

شوهري كه دست بزن داره.

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 44 پست
خوب باید ببینی چی کار میکنی که عصبی میشه . اگه شروع کننده ی تنش تو هستی که باید خودت رو اصلاح کنی تا ...

ميدوني خيلي بينمون اشوبه.ديگران و خانوادش خيلي روي زندگيمون اثر ميذارن.از بي توجهياشون؛از ذوستانه نبودن رفتارشون؛ نه حسادتها و لج كردناسون؛مثلا خيلي چيزا.و كار همسرم و اينا باعث شده بينمون اشوبه.از هموم اول .نميتونيم عاشقانه رفتار كنيم.همش زير پوستي درحال جنگيم.بعد يه بحث كوچيك كه پيش مياد اوج ميگيره و كتك ميزنه.

🙄🙄
الانم همينه.ولي مگه طلاق الكيه؟؟ اعلام شكست جلوي اينهمه ادم كه منتظرن شكست منو تو زندگيم ببينن از د ...

طلاق اخرين راهه من ميگم اول خودتو درمان كن زندگي كن ولي از اين حجم وابستگي كم كن ادم بايد اول عاشق خودش باشه 

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو خانواده ی خودشون حساسن . از خط قرمزش رد نشو . خودت خواستی با مردی که هنوز شرایط ازدواج رو نداره زندگی کنی . چرا اذیتش میکنی . مرد که کار خوب درامد خوب ماشین خوب نداره اعصاب هم نداره . 

دانشجوي پزشكي دل نداره مگه؟ همتون ميدونيد وقتس كسي عاشق بشه مغزش كار نميكنه.ولي من الان ديگه تحمل ن ...

اره دل داره ولي دختري با اين موقعيت اجتماعي چرا بايد خودشو به اين روزگار دچار كنه؟؟؟ 

عزيزم شما وابستگي بيمارگونه رو با عاشقي اشتباه گرفتي

حتما برو مشاوره 

همه رو خانواده ی خودشون حساسن . از خط قرمزش رد نشو . خودت خواستی با مردی که هنوز شرایط ازدواج رو ندا ...

اصلاً ربطی به این مسائلی که گفتی نداره مردی که عادت به دست بزن داشته باشه در بهترین شرایط هم که باشه بهانه گیر میاره و میزنه اینهایی که دارم میگم و دیدم ها توی دوستان همیشه قبل از ازدواجم میترسیدم شوهری گیرم بیفته که دست بزن داشته باشه خدارو شکر شوهرم متنفره از مردایی که دست بزنن دارن

اصلاً ربطی به این مسائلی که گفتی نداره مردی که عادت به دست بزن داشته باشه در بهترین شرایط هم که باشه ...

پس چیکارکنه ؟ طلاق بگیره ؟ وقتی وابسته ست و دوستش داره و نمی خواد جدا شه . 

به نظر من مردی که دست بزن داره هیچ وقت این عملشو ترک نمیکنه  

ترك ميكنه ولي وقتي كه ديكه موهاشون عين دندوناشون و سقيد ميشه و ديكه حالي براشون نمونده

شوهر عمه من جووني و عنر عمه بيچارم و نابود كرد حالا كه سني ازشون گذشته مردك خانومم و خوشگلم از دهنش نميفته